Sírva állította egy fiatal nő, hogy elrabolták a fiát

Vágólapra másolva!
Egy 24 éves anya egyik nap kétségbeesett hangon hívta fel a rendőröket azzal, hogy sehol nem találja kétéves fiát. Azonnal keresni kezdték Danielt. 
Vágólapra másolva!

A nyomozók részletesen kikérdezték a nőt, mi történt a korábbi napokban, milyen volt a kapcsolata a fiával, bántotta-e, figyelte-e őket valaki a lakóhelyük közelében.

A New Jersey-ben élő nő elismerte, hogy újabban előfordult, hogy megütötte a gyereket, mert sok probléma volt a fiával, aki nem akart enni, és nem fogadott szót.

Azt mondta, előző nap egy idegen támadta meg az utcájukban.

Miközben a fiát sétáltatta babakocsiban, fellökte őket, és amikor fölállt, a babakocsi hirtelen eltűnt. A rendőrök végül, pár utcára az állítólagos támadás helyszínétől, megtalálták a kocsit és benne egy piros sportcipőt. Mivel másképp nem tudták ellenőrizni, hogy mi történt, a nővel hazugságvizsgálatot végeztettek, amin megbukott - írta meg a New York Post.

A rendőrök hamarosan megtalálták a gyerek holttestének maradványait egy szemeteszsákban a kertben elásva. A nőt letartóztatták gyerekgyilkosság gyanúja miatt.

A nyomozók ugyan nem beszéltek arról, hogyan halt meg a gyerek, az azonban szinte biztos, hogy

a nő csak színlelte az aggódást, és ő maga ölte meg a fiát.

Ennek ellenére az asszony utolsó Facebook-posztjában az olvasható, szerencsésnek érzi magát, amiért kiegyensúlyozott az élete:

- írta.