Álmában halt meg a négygyerekes anyuka

Vágólapra másolva!
Hétvégén még a születésnapját ünnepelték, másnap reggelre pedig meghalt egy négygyerekes anyuka. A szinte felfoghatatlan tragédia egy gyömrői családban történt. Az anyának a szívével volt problémája, betegsége az után derült ki, hogy négy hónapja megszülte a legkisebb gyereket. Arra viszont senki nem gondolt a családban, hogy ilyen hamar, ilyen tragikusan, 40 évesen veszítik el az édesanyát.
Vágólapra másolva!

Egy boldog pillanat volt a Szilágyi család életében, amikor négy hónappal ezelőtt megszületett a legkisebb, negyedik gyerek.

A család örömét akkor csak az árnyékolta be, hogy

a szülés után kiderült, az édesanya szívbeteg

- közölte a TV2 Tények című hírműsora.

Gyógyszerekkel kezelték, és a pici babát sem táplálhatta. Akkor még nem tudták, hogy mekkora a baj.

A meghalt édesanya férje azt mesélte a Tényeknek, hogy

A jól sikerült 40. születésnapi buli után a család lefeküdt. Reggel viszont, amikor felébredtek, szinte rémálommá változott az életük.

Az anya ugyanis már nem ébredt fel, álmában halt meg.

„Próbáltuk éleszteni, tehát újraéleszteni, akkor tényleg nagyon hamar kiért a mentő is, de sajnos nem" – fűzte hozzá az elkeseredett apa.

A gyerekek először nem igazán értették, hogy mi történt, de az apa megpróbálta elmagyarázni nekik az elmagyarázhatatlant.

A tűzoltóként dolgozó apa közölte, hogy

Egyelőre az intézni valók lekötik a figyelmét, de szinte minden percben eszébe jut szeretett felesége.

Ilyenkor azt sem szégyelli, hogy elsírja magát.

A család Gyömrőn lakik, de építkezésbe kezdtek, ezért korábban Debrecenbe költöztek a nagymamához. Ott történt a szörnyű tragédia.

Az apa azt mondta, hogy ő most ingázni fog, a gyerekek pedig ezt a tanévet mindenképpen Debrecenben töltik. Szeptemberre szeretnének beköltözni az új házukba, de addig nagyon sok még a tennivaló.

Ha valaki szeretne segíteni a családnak, akkor ezen a bankszámlaszámon keresztül megteheti:11773119-13230094.