Többször is egyedül maradhatott az ablakból kizuhant mezőtúri kislány

Vágólapra másolva!
Vasárnap egy négyéves kislány kizuhant egy harmadik emeleti lakás ablakából Mezőtúron. A gyereket mentőhelikopter vitte az egyik budapesti kórházba. A gyereket a baleset idején egyedül hagyhatta otthon az anyja. A helyiek szerint nem ez volt az első ilyen eset – írja a Bors.
Vágólapra másolva!

A 4 éves kislány, miután kiesett az ablakon, először a lépcsőre, onnan pedig a térkőre zuhant. Egy fiatal férfi talált rá a gyerekre, a kabátjával betakarta, majd hívta a mentőket. A Bors információi szerint a kislány jelenleg az intenzív osztályon fekszik egy budapesti kórházban.

– mondta egy idős asszony.

Azt még nem lehet tudni, hogy a kislány hogyan esett ki az ablakon, a szomszédok szerint az anyja a piacra ment vásárolni, amikor megtörtént a baleset. A lapnak a környékbeliek elmondták, hogy

nem először fordult elő, hogy a kislányt magára hagyta az anyja.

A szomszédok azért sem értik ezt a felelőtlenséget, mert a gyerek anyja dadusként dolgozik az egyik helyi óvodában, tehát pontosan tudnia kell, hogy egy kisgyerekre mennyire oda kell figyelni. Akár az egyik ott lakót is megkérhette volna, hogy figyeljen a kislányra, amíg ő elmegy vásárolni.

A Bors otthon találta a 4 éves kislány anyját, de nem akart nyilatkozni az esettel kapcsolatban.

A rendőrség kiskorú veszélyeztetése miatt indított nyomozást.