Vona Gábor szorgosan törli a kommentjeit, miután kirobbant újabb antiszemita botránya

Vágólapra másolva!
A Jobbik egykori elnöke látványosan nem akar szembenézni az újabb antiszemita ügyének súlyával, és minden erre utaló nyomot igyekszik eltüntetni.
Vágólapra másolva!

Miután birtokunkba jutott a Jobbik 2012. november 7-ei frakcióülésének teljes anyaga, hétfőn nyilvánosságra hoztunk néhány olyan részletet, amelynek főszereplője Vona Gábor volt. A párt akkori elnöke azért hívta össze a pártértekezletet, hogy közölje a frakció tagjaival, ki szeretné tenni a frakcióból Lenhardt Balázs jobbikos képviselőt Szegedi Csanád önkényes feljelentése miatt. Beszéde során több alkalommal is zsidózott: a pártból kizárt Szegedi kapcsán „Saul-fordulásról” beszélt, mivel elkezdett Izraelt támogató nyilatkozatokat tenni, valamint az eddigiekkel összefüggésben azt állította róla, hogy „átállt a zsidókhoz”. Valószínűleg nem csak ez írható a számlájára: a felvételen végig az ő hangja volt hallható a legjobban, így erős a gyanú, hogy maga a pártelnök vette fel az ülésen elhangzottakat.

Törlés, törlés és törlés

Cikkünk megjelenése után nem sokkal Vona Gábor bejegyzést tett közzé közösségi oldalán, amellyel feleségének könyvbemutatóját reklámozta. A poszt alá szállingóztak a hozzászólások, amelyek közül több is kritikusan közelítette meg a volt pártelnök személyét. Meglepő módon ezek szerda reggelre nyom nélkül eltűntek. Mindebből az látható, hogy

miután kirobbant az újabb antiszemita botránya, Vona Gábor tudatosan el kezdte törölni azokat a kommenteket, amelyek kellemetlenek számára.

Hétfő este még sorjáztak a számára kínos megjegyzések a bejegyzése alatt:

Forrás: Facebook

Szerda reggelre ezek varázsütésre eltűntek:

Forrás: Facebook