Kunhalmi Ágnes már megint képtelen volt helyesen megírni egy kétsoros bejegyzést

Kunhalmi Ágnes MSZP
Vágólapra másolva!
"A családdal várjuk holnap a nyuszit, Boti a kerszetfiam fel is hívta, hogy megsürgesse" - kürtölte világgá Instagram-oldalán Kunhalmi Ágnes, a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője húsvét alkalmából, hogy továbbra sem megy neki a helyesírás. 
Vágólapra másolva!

Január eleje óta tetőzik a magyar ellenzék helytelenül írási őrülete, ami egy fiatal aktivistacsoport fejéből, pontosabban festékszórójából pattant ki. "Szrtájk!" - festették fel piros gyöngybetűkkel egy fehér vászonra az elszánt fiatalok, mi is a végcéljuk.

A példátlan akció nem várt sikert aratott ellenzéki berkekben, ugyanis innentől kezdve egymást túllicitálva próbálták megkerülni a helyesírás szabályait az ellenzéki szereplők. A divathullám egyik megkerülhetetlen szereplője Kunhalmi Ágnes szocialista képviselő lett, aki szinte naponta hódol az új trendnek. Ahogy az látható, a húsvét, a nyuszi, és a piros tojások sem tudták kibillenteni a helytelen írásból.

- írta Instagram-oldalán az MSZP országgyűlési képviselője, amit az Antifa Figyelő nevű Facebook-oldal talált meg.

Forrás: Facebook

A jelek szerint vagy a posta lassú, vagy Kunhalmi nem forgatta megfelelő alázattal a debreceni Fidelitas által küldött Magyar Helyesírási Szabályzatot. A kormánypárti fiatalok ugyanis közel két hete egy példányt szerettek volna átadni a kötetből a Debrecenben kampányoló politikusnak, amit azonban nem fogadott el. A Fidelitas a negatív fogadtatás ellenére nem adta fel, közösségi oldalukon azt írták, postai úton juttatják el hozzá a kötetet. Mindez oda vezethető vissza, hogy Kunhalmi párttársával, Bangóné Borbély Ildikóval egy olyan A4-es lap felmutatásával tiltakozott a kormány, Orbán Viktor és a Fidesz ellen, amelyre a fojtani szót "folytani"-nak írták.