Őrizetbe vették az eltűnt maglódi vállalkozó ismerősét

Pintér Gyula
Vágólapra másolva!
Pintér Gyula maglódi vállalkozó több mint negyven napja tűnt el, akkor Szlovákiába indult, feltételezhetően dolgozni, mivel munkásruhában volt. A kutyáját is vitte magával, akit később Szlovákiában találtak meg, az autóját pedig egy ismeretlen visszavezette a vállalkozó házához. A Bors információi szerint a rendőrök még május végén őrizetbe vettek egy férfit az üggyel kapcsolatban, akit azóta jó eséllyel le is tartóztattak.
Vágólapra másolva!

A férfi gyömrői műhelyébe rendszeresen bejárt egy férfi, és a Bors információi szerint ez május 10-én is így volt, amikor eltűnt a luxusautókat szerelő vállalkozó.

A férfi aznap biciklivel ment a műhelyhez, majd miután elment onnan, pár perccel később Pintér Gyula beszállt a Hummerjébe a vizslájával, és elhajtott.

Ezek jól látszódnak a biztonsági kamera felvételein. A vállalkozó családja 3 nappal később tett bejelentést a rendőrségen, akik először eltűntként keresték, később viszont már emberrablás miatt kezdtek nyomozni. A lap információi szerint

Pintér Gyula az eltűnése előtti éjszakán egy órán keresztül beszélt telefonon az őrizetbe vett férfival.

Forrás: Facebook

Átvizsgálták és lezárták a tanyáját

A helyiek nyílt titokként beszélnek arról, hogy a rendőrök őrizetbe vettek egy férfit a vállalkozó ügyével kapcsolatban. A férfi tanyája nagyjából két kilométerre van Pintér Gyula műhelyétől, egy hosszú földút vezet be. A közelben élők elmondták, hogy a kaput és az épület ajtaját rendőrségi zár alá helyezték május 28-án.

– mondta a lapnak egy szomszédos utcában élő nő. Emberi maradványokat nem találtak, csak egy elásott vad tetemét.

Pintér Gyula Forrás: Police.hu

Nem vállalta a hazugságvizsgálatot

A lap úgy tudja, hogy

a férfi megtagadta a hazugságvizsgálatot, miután őrizetbe vették.

Ezen kívül egy hozzá köthető helyen megtalálták Pintér Gyula vizslájának DNS-ét.

A Bors az esettel kapcsolatban megkereste a rendőrséget, akik nem kommentálták ezeket az információkat, a folyamatban lévő nyomozás részleteiről az eljárás jelenlegi szakaszában nem adnak tájékoztatást. A lap úgy tudja, hogy a férfit május vége óta nem látták a tanyájánál, ami arra utalhat, hogy letartóztatták.