Troll: Hihetetlen az ellenzéki hülyék kínálata

Karácsony Gergely, Kálmán Olga, Kerpel-Fronius Gábor
Vágólapra másolva!
Csütörtökön elkezdődött az ellenzéki roncsderbi, tehát jelöltjeik vérre menő küzdelme a nevetséges és komolyan vehetetlen előválasztáson. Az ellenzéki erőlködések ellenére a kutatások is azt mutatják, hogy teljesen reménytelen helyzetben vannak, miközben Tarlós István egy mondattal is képes megsemmisíteni a balliberális oldalt – többek között erről is szó volt a Hír TV Troll című műsorában. 
Vágólapra másolva!

A műsor egyik vendége, Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa szerint az ellenzék dolga csak annyi lett volna, hogy szépen felépítsenek egy jelöltre egy kampányt, hiszen úgy akár lehetett volna esély Tarlós Istvánnal szemben, de így nem fognak semmire sem menni.

Boros Bánk Levente politológus, a Médianéző igazgatója közben arról számolt be, hogy a

A szakértő Karácsony Gergelyt mazochistának nevezte. Azt mondta, folyamatosan megalázzák a zuglói polgármestert, ő pedig jó képet vág hozzá.

Szarvas Szilveszter, a Pesti Srácok főszerkesztő-helyettese szerint a legnagyobb troll Tarlós István, aki egyetlen mondatával lealázta az összes jelöltet. Azt mondta,

azt találja a legviccesebbnek, hogy három teljesen alkalmatlan jelölt indult, aki közül a legalkalmasabb mégiscsak Karácsony Gergely.

Boros Bánk Levente viccesen elmondta, szerinte Kálmán Olga egy közhelylistát követ, mivel legutóbbi képén egy kutyát ölelget. Szarvas Szilveszter humorosan reagált az ötletre, és a Médianéző ügyvezetőjének egyik korábbi megszólalására reagálva azt mondta:

A teljes adást itt nézheti meg: