Fidesz: Karácsony tájékoztassa a zuglóiakat a parkolás ügyében!

KARÁCSONY Gergely; PUZSÉR Róbert
Budapest, 2019. március 13. Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke, a baloldali pártok főpolgármester-jelöltje a Puzsér Róberttel, az LMP által támogatott független főpolgármester-jelölttel, a Válasz Online által szervezett beszélgetésen a budapesti Centrál kávéházban 2019. március 13-án. Mindkét jelölt hajlandó visszalépni a másik javára, ha veszít a nyárra tervezett előválasztáson. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
A Fidesz budapesti szóvivője arra szólította fel Karácsony Gergely párbeszédes zuglói polgármestert, hogy próbáljon meg polgármesterként viselkedni, és mielőbb tájékoztassa a lakosságot a kerületi parkolás ügyében, két nap múlva ugyanis lejár a parkolóóra-üzemeltetési és parkolás-ellenőrzési szerződés.
Vágólapra másolva!

Zsigmond Barna Pál budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: Karácsony Gergely alkalmatlansága egyre szűkülő zsákutcába viszi Zuglót.

– hangsúlyozta.

Karácsony Gergely Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Jelezte, hogy

Karácsony Gergely sem a szerződések felmondásáról, sem a zuglóiak ingyenes parkolásáról szóló határozatot nem hajtotta végre, pedig maga is megszavazta azokat májusban.

Sőt, ez nem először történik, már 2017-ben is született döntés arról, hogy 100 óra ingyenes lesz a kerületben, aminek a végrehajtását szintén halogatja - tette hozzá a Fidesz budapesti szóvivője.

Szerdán pedig újabb fejezet nyílik - folytatta a szóvivő -, lejár ugyanis a parkolóórák üzemeltetésére és a parkolás ellenőrzésére kötött szerződés, ami egyebek mellett azt jelenti, hogy

azok a parkolóőrök, akik eddig ellenőrizték a cédulákat, leteszik a munkát.

A Fidesz mielőbbi választ vár a zuglói polgármestertől arra, hogy milyen intézkedéseket tett az ügyben - közölte Zsigmond Barna Pál.

- kérdezte a kormánypárti politikus Karácsony Gergelyt.