Kunhalmi Ágnes most éppen a parlamentben okozott feltűnést

Vágólapra másolva!
Kunhalmi Ágnesnek igencsak meggyűlt a baja a szavakkal, amikor felszólalt az Országgyűlésben napirend előtt. Az MSZP országgyűlési képviselője nem először kerül furcsa helyzetbe. 
Vágólapra másolva!

„Fok, föt, fok, föt, fok, fok, föt, feletti” - mondta Kunhalmi Ágnes, az MSZP képviselője az Országgyűlésben, amikor arról beszélt, hogy a változás Magyarországon Budapesten kezdődik. Az ominózus részt az alábbi felvételen megtekinthetik.

Kunhalmi felszólalása kísértetiesen hasonlított Medgyessy Péter volt kormányfő egyik nagy bakijára, amikor az útelágazódás szót nem tudta kimondani.

Kunhalmi Ágnes legutóbb azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy az Örs vezér téren egy sajtótájékoztató közben mutatott be egy sajátos koreográfiát, majd a végén mintha beleintegetne a kamerába is. Vagyis úgy tűnik, a produkciót a széles publikumnak szánta.

Dömötör: Karácsonnyal a Gyurcsány-korszak jönne vissza

Kunhalmi felszólalására egyébként Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára azt mondta, Budapest mára Európa egyik legbiztonságosabb városa lett a brit külügyi tárca egy 2017. évi jelentése alapján. Úgy vélte, ha az ellenzéken múlna, akkor nem ez lenne a helyzet. Az államtitkár felsorolta az elért infrastrukturális, a közösségi közlekedési eredményeket, az építőipari beruházásokat.

Dömötör Csaba kitért arra is, hogy

A kormánynak 217 milliárd forintos adósságot kellett átvállalnia a fővárostól, sőt a 4-es metró 450 milliárdos költségéből 270 milliárd korrupciógyanús.

Karácsony Gergellyel Hagyó Miklós, Gyurcsány Ferenc korszaka jönne vissza és az egész Demszky-korszak – tette hozzá.