A kispesti szocialista polgármester nem támogatja a stadionstopot

Vágólapra másolva!
Nem támogatja Karácsony stadionstopját a kispesti szocialista polgármester, ez derül ki a Budapest Honvédnak küldött leveléből. A kispesti szurkolók aggodalmára reagált, miszerint Karácsony azzal fenyegetőzik, hogy megvétózza a budapesti sportberuházásokat.
Vágólapra másolva!

Megírtuk, hogy a szurkolók aggódó kérdései miatt levelet írt a Budapest Honvéd a kispesti polgármesternek, Gajda Péternek. Azt akarták megtudni, elképzelhető-e, hogy Karácsony Gergely fenyegetőzése miatt leállítják a Bozsik Stadion folyamatban lévő építését és új stadion nélkül marad Puskás Ferenc egykori csapata.

Gajda Pétert Karácsony jelöltjeként választották polgármesternek Kispesten, a nagy múltú klubnak küldött válaszában viszont ellentmond szövetségesének, sőt, már letagadja a terveket. Azt írta, hogy "továbbra is támogatom, midig is támogattam és támogatni is fogom, hogy csapatunk végre méltó otthonra leljen és hamarosan az új stadionban köszönthessük játékosainkat. Biztosíthatom Önöket, hogy nincs tehát sem a főváros új vezetésének, sem nekem olyan szándékunk, hogy a már épülő stadionberuházás ellen bármi módon fellépjünk"

A levélben azt is leírja, hogy örömmel vett részt a stadion alapkövének letételén, és bízik benne, hogy "a csapat vezetésével, tulajdonosaival és szurkolóival együtt ünnepelhetjük majd jövőre az új Bozsik stadion átadóját".