Egy DK-s jelölt, a volt válogatott focista, Póczik József zsarolhatta Borkai Zsoltot

Vágólapra másolva!
Lapinformációk szerint a volt válogatott, Póczik József, hónapokkal ezelőtt kereshette meg Borkait a szexvideóval, pénzt akarhatott érte. Azaz, zsarolta. Póczik egyébként a DK jelöltje volt, és közismerten jó barátja Glázer Róbertnek, volt focistatársának, az egykori szövetségi kapitánynak, aki a DK mostani polgármesterjelöltjének, Glázer Tímeának a testvére.
Vágólapra másolva!

A Nemzeti Sport arról ír, hogy a korábbi válogatott labdarúgó, P. József zsarolhatta meg az időközben a Fideszből kilépett és polgármesteri mandátumáról lemondott győri városvezetőt, Borkai Zsoltot, az önkormányzati választások előtt nyilvánosságra került szexvideóval.

Borkait a lap szerint hónapokkal ezelőtt kereste meg P. József, s közölte vele, kompromittáló felvételek kerültek a birtokába, amelyet bizonyos ellenszolgáltatás fejében hajlandó átadni - vagyis megzsarolta. Az üzletből azonban semmi sem lett, helyette nyomozás indult.

A volt focista ügyvédje megerősítette a Nemzeti Sport online információit, és közölte, ügyfele egyelőre nem kíván nyilatkozni.

A Magyar Nemzet szerint hétfőn zsarolás és más bűncselekmények gyanúja miatt több személyt is előállítottak az ügyben.

A 24 nevű ellenzéki internetes újságnak megszólalt P. József, azaz Póczik József. Hihetetlen történettel állt elő a 66 éves DK-s jelölt - szerinte Borkai Zsolt örült a felvételnek, és meg akarta jutalmazni Póczikot.