Európa átalakítása Európa lerombolásával kezdődik

Földi László – Horváth József: Háború
Vágólapra másolva!
Jelen korunk látszólagos békéje alatt régóta háború dúl, méghozzá a negyedik generációs formájában. Európa átalakítása annak lerombolásával kezdődik, hogy utána egy nemzetek és akarat nélküli világ jöjjön létre kontinensünkön, ahogyan ez már megvalósult sokfelé a világban. Ezt a küzdelmet még nem fegyverekkel vívják, hanem a média segítségével, így próbálják eltüntetni a keresztény értékrendet és kultúrát – erről Földi László és Horváth József titkosszolgálati szakértő beszélt a PestiSrácok.hu-nak a Kárpátia Stúdió kiadásában a napokban megjelent két kötet apropóján, melyeknek Szakács Árpád Lovas István-sajtódíjas újságíró volt a szerkesztője.
Vágólapra másolva!

A hírszerző és az elhárító más szemüvegen keresztül vizsgálja a világban zajló eseményeket, azonban abban egyetértenek, hogy Magyarország újra megszervezte védelmét és meg is állította az európai kollaboránsok által precízen előkészített és megtervezett támadást. Ezeknek a hadműveleteknek a kulisszatitkaiba nyújt betekintést könyvében Földi László ezredes, az Információs Hivatal volt műveleti igazgatója, és Horváth József tábornok, a polgári elhárítás és a katonai titkosszolgálat volt műveleti főigazgató helyettese.

Fotó: Hirling Bálint - Origo

A szakértők szerint sokáig azt hittük, hogy a hidegháborúnak vége van, de új, speciális háború kezdődött, méghozzá egy úgynevezett negyedik generációs hadművelet folyik. Az ellenség tudatosan végzi ezt a munkát, a védelemre azonban nem fordítunk elég figyelmet. A médiában folyik a frontharc. Hozzátették: a civil világ is átvette az operatív munkát, ilyen a hálózatépítés, ami látható módon folyik. Az utóbbi évben bukkant elő látványosan, de ennek előkészítése egy hosszabb szakasz volt, méghozzá tudatosan, konspirált módon, kifejezetten titkosszolgálati módszerekkel.

A könyvbemutató Fotó: Hirling Bálint - Origo

A szakértők szerint a fiatalok jelentős része befolyásolható, olyan mintákat kapnak, amely konkrétan nemzetállam-ellenesek. Vannak, akiket tudatosan választanak ki ezekre a feladatokra.

A PestiSrácok.hu interjújából több izgalmas részletet is megtudhatnak arról, miként szövik át a hazai politikát bizonyos külföldi befolyásolási kísérletek.