Partikat rendezett a gyilkos nő a kertben, ahol elásta megölt barátnőjét

Vágólapra másolva!
Tegnapelőtt találták meg a Szegeden meggyilkolt nő holttestét, a saját kertjében. Az 55 éves Ildikót szerelme, egy 44 éves nő ölte meg. 
Vágólapra másolva!

Ahogy azt tegnap megírtuk, 2017 májusában egy 44 éves nő megfojtotta az élettársnőjét, holttestét pedig elásta a kertben. A meggyilkolt asszonyt két éve kereste a családja. A szegedi nő különböző történeteket talált ki, hogy hol van a barátnője, azokkal nyugtatta meg a családot. 2018-ban azonban már a rendőrség is keresni kezdte a nőt, sőt felmerült a gyanú, hogy megölhették.

Tegnapelőtt pedig meg is találták a kertben elásott holttestet.

A 44 éves szegedi nő ellen gyilkosság miatt indult eljárás, őrizetbe is vették.

– mondta a Borsnak az asszony egyik ismerőse, aki hozzátette, hogy miután a nő nyomtalanul eltűnt, gyilkosa új párjával, egy 45 éves férfivel költözött be a házba, ahol csaknem egy évig éltek.

A férfi segíthetett a gyilkosságban, ezért őt most bűnpártolással gyanúsítják


„Hátborzongató volt, mert ez a nő mintha csak Ildi életét élte volna ezentúl. Csepp bűntudat sem volt benne, sőt külföldre járkált, bulikat rendezett, Ildi autóját használta, és megnyitotta a bárját, amit együtt vezettek a szeretőjével."

A gyilkos ugyanis Szeged egyik leghíresebb szórakozóhelyének, egy melegbárnak a tulajdonosa.


– ezt már a meggyilkolt asszony egyik hozzátartozója mondta.

Nekik azt hazudta a gyilkos, hogy Ildikó börtönben van, később már azt mondta, hogy elutazott. Azt akarta, hogy a rokonok, a család elhiggye: Ildikó megengedte, hogy a házában lakjanak.