A Magyarország elleni támadás Soros fizetett választási kampányának része

2019.01.11. 21:07

A Fidesz-KDNP tudatta: Soros György emberei, szervezetei újra megtámadják Magyarországot, mert a magyar emberek számos alkalommal kinyilvánították már akaratukat, hogy nem kívánnak bevándorlókkal együtt élni.

Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata országgyűlési képviselő budapesti sajtótájékoztatóján emlékeztetett rá: az Európai Parlament (EP) házbizottsága a Magyarországot folyamatosan támadó EP-képviselő, Judith Sargentini kérésére döntött úgy, hogy a testület január végén ismét napirendjére veszi Magyarországot.

Nacsa LőrincForrás: MTI/Kovács Attila

A Magyarország elleni támadás Soros György fizetett választási kampányának része, ahogy Európa-szerte és Magyarországon a tüntetések és a politikai balhé is - közölte a KDNP-s politikus.

A képviselő kiemelte, a bevándorláspárti erők minden szinten és eszközzel fellépnek a bevándorlásellenes erőkkel szemben. "Ezért rángatják fel most újra Magyarországot az Európai Unió színpadára" - mondta Nacsa Lőrinc.

A KDNP politikusa hangsúlyozta azt is, Európának olyan parlamentre van szüksége, amelynek képviselői meghallják az emberek hangját, valamint képesek megvédeni Európát, benne Magyarországot is.
Magyarországon csak a Fidesz-KDNP ellenzi a bevándorlást, az ellenzék a Jobbikkal együtt aláírt Soros Györgynek - jelentette ki.

KAPCSOLÓDÓ CIKK