Tegnapelőtt találták meg a Szegeden meggyilkolt nő holttestét, a saját kertjében. Az 55 éves Ildikót szerelme, egy 44 éves nő ölte meg. 

Ahogy azt tegnap megírtuk, 2017 májusában egy 44 éves nő megfojtotta az élettársnőjét, holttestét pedig elásta a kertben. A meggyilkolt asszonyt két éve kereste a családja. A szegedi nő különböző történeteket talált ki, hogy hol van a barátnője, azokkal nyugtatta meg a családot. 2018-ban azonban már a rendőrség is keresni kezdte a nőt, sőt felmerült a gyanú, hogy megölhették.Tegnapelőtt pedig meg is találták a kertben elásott holttestet.

A 44 éves szegedi nő ellen gyilkosság miatt indult eljárás, őrizetbe is vették.

Ildikó nem a férfiakat szerette, belehabarodott Anitába, aki kihasználta Ildi rajongását, és elhitette vele, hogy viszontszereti. Pedig csak Ildi pénze kellett neki, amit aztán eldorbézolt, elhalmoztatta magát ajándékokkal és csecsebecsékkel – mondta a Borsnak az asszony egyik ismerőse, aki hozzátette, hogy miután a nő nyomtalanul eltűnt, gyilkosa új párjával, egy 45 éves férfivel költözött be a házba, ahol csaknem egy évig éltek.

A férfi segíthetett a gyilkosságban, ezért őt most bűnpártolással gyanúsítják
„Hátborzongató volt, mert ez a nő mintha csak Ildi életét élte volna ezentúl. Csepp bűntudat sem volt benne, sőt külföldre járkált, bulikat rendezett, Ildi autóját használta, és megnyitotta a bárját, amit együtt vezettek a szeretőjével." 

A gyilkos ugyanis Szeged egyik leghíresebb szórakozóhelyének, egy melegbárnak a tulajdonosa.
Nem szűkölködött, Győzővel külföldre jártak, nagy lábon éltek. A legszörnyűbb az egészben, hogy Ildikót onnan érte a végzet, ahonnan legkevésbé számított rá. A szerelmétől, akiért mindent megtett volna. És ez a nő meg az a férfi képes volt nagy partikat rendezni abban a kertben, ahova Ildi testét elásták. Mintha mi sem történt volna – ezt már a meggyilkolt asszony egyik hozzátartozója mondta.

Nekik azt hazudta a gyilkos, hogy Ildikó börtönben van, később már azt mondta, hogy elutazott. Azt akarta, hogy a rokonok, a család elhiggye: Ildikó megengedte, hogy a házában lakjanak.