Kőbányán elfogták a hírhedt magyar bérgyilkos szeretőjét is

Vágólapra másolva!
Hónapok óta vadásztak szerte Európában a hírhedt bérgyilkosra, D. Csabára. Végül Csehországban fogták el néhány napja, tegnap pedig a szeretőjét kapták el Budapesten.
Vágólapra másolva!

Lármázásra ébredt a környék, akciófilmbe illő, beöltözött, kutyás kommandósoktól hemzsegett a panelház környéke Kőbányán február 3-án, amikor TEK-esek csaptak le a hírhedt magyar bérgyilkos szeretőjére az egyik helyi társasházban – írta meg korábban a Blikk.

– mondta akkor egy idős asszony, aki a szomszédságban lakik.

Akkor azonban a Ripost információi szerint nem tartóztatták le a nőt, csak tanúként hallgatták meg, amit a lapnak a rendőrség is megerősített.

Most azonban, hogy a magyar bérgyilkost elkapták Prágában, a szeretőjét is elfogták Kőbányán, és őrizetbe vették. Ellene is eljárás indult.

A Ripost úgy tudja, a páros nemcsak Kőbányán, hanem Szentendrén is gyakran megfordult, a nő nevén ugyanis egy lakást bérelhettek ott. D. Csabáék egyik szomszédja elárulta, hogy az egyik nap, amikor hazaért, azt látta, hogy a ház körül rengeteg rendőr áll, akik Csabáról faggatták az embereket, ő maga azonban csak annyit tudott mondani:

D. Csaba lehet az a bérgyilkos, aki szeptemberben Újpalotán megölt egy gazdag üzletembert, majd fényes nappal fejbe lőtte Belgrádban Nebojša Markovićot, aztán Hollandiában is megölt egy embert.