Orbán Viktor videót tett közzé, a fiataloknak üzent

PARRAGH László; ORBÁN Viktor
Budapest, 2019. március 12. Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke kezet fog a XII. Szakma Sztár Fesztiválon a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban 2019. március 12-én. A március 14-ig tartó fesztiválon rendezik meg a Szakma Kiváló Tanulója Verseny, az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny és a SkillsHungary döntőit. MTI/Máthé Zoltán
Vágólapra másolva!
"A mi fiataljaink a mi aranytartalékunk. Aki elereszti a fiataljait, az elveszíti a jövőjét" - a miniszterelnök ezeket a gondolatokat emelte ki a keddi Szakma Sztár Fesztivál megnyitóján tartott beszédéből legújabb, közösségi oldalán közzétett videójában.
Vágólapra másolva!

Kedden hírt adtunk róla, hogy Orbán Viktor a XII. Szakma Sztár Fesztivál megnyitóján tartott beszédet a budapesti Hungexpón. A miniszterelnök a magyar fiatalokat helyezte gondolatmenetének középpontjába, többek között azt hangsúlyozva, hogy hasznos a külföldön eltöltött idő tanulás és munka szempontjából, de a jövő Magyarországon vár a fiatalokra, ahol van munka, otthon és biztonság. A kormányfő az eseményt követően hangulatos videót tett közzé közösségi oldalán, amelyben a következő gondolatait emelte ki.

- mondta a felvételen.

Itt tudja megnézni a magyar miniszterelnök legújabb videóját: