Ma mutatja be EP-programját a Fidesz

2019.04.05. 08:03

Orbán Viktor beszédével megkezdődik a Fidesz európai parlamenti kampánya, amelyen ismertetik a párt választási programját. A miniszterelnök beszédet mond a Bálnában, Budapesten.

A Fidesz mai európai parlamenti választási kampánynyitóján, a Parlamenti szalon című rendezvényen beszédet mond Orbán Viktor miniszterelnök. A Fidesz ismerteti az európai parlamenti választási programját – írja a Magyar Nemzet.

Ebben várhatóan kiemelt szerepet kap a nemzeti szuverenitás kérdése, a migráció elleni küzdelem, a keresztény kultúra védelme, illetve az unió intézményrendszerének megújítása.

A Bálnában szervezett délutáni eseményen köszöntőt mond Kocsis Máté frakcióvezető, előadást tart Trócsányi László igazságügyi miniszter, EP-listavezető, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Szájer József EP-képviselő.

Orbán Viktor miniszterelnökForrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs

A Magyar Nemzet úgy tudja, a Fidesz helyi szervezetei is készülnek a kampányra, a párt meghatározó politikusai pedig hamarosan országjárásba kezdenek, hogy bemutassák az embereknek Európa jövőjére vonatkozó elképzeléseiket.