Szlovák haragosa is elrabolhatta a milliomos, maglódi vállalkozót

2019.05.20. 12:46

Vastag pénzkötegekkel járkált, és sztárok autóit is javította egészen addig, amíg egy nap hirtelen el nem tűnt az 50 éves maglódi vállalkozó, Pintér Gyula. Azóta már tíz nap eltelt, de családja és barátai nem hallottak róla. Eltűnése előtt kedvenc vizslájával indult Szlovákiába. A rendőrök emberrablásként kezelik az ügyet. 

A Monori Rendőr-főkapitányság eltűnt férfi ügyében indított nyomozásába szlovák kollégáik is bekapcsolódtak, miután a férfi csipezett vizsláját Léva város mellett találták meg.Amikor a vállalkozó eltűnt, nővére, Ildikó szörnyűségre gyanakodott. Már csak amiatt is, mert a férfit mindenki kedves, népszerű emberként ismerte, akinek mindössze egy haragosa volt: egy szlovák férfi, akinek fegyverviselési engedélye van.

Vajon a pénze kellett?

A férfit több híres ember is ismerte, sportolók, celebek autóit is javította. Ügyfelei elégedettek voltak vele, rendesen megfizették a munkáját, emiatt a férfi meglehetősen jó anyagi körülmények között élt. Egyelőre semmit sem tudni, így az is

elképzelhető, hogy a pénze miatt vált áldozattá.

Forrás: Facebook

Mivel Gyula erős, ismerősei szinte kizártnak tartják, hogy bárki elrabolta vagy bántotta volna.

Húsz emberrel is simán elbírna, jó fizikai állóképességű srác. Ha egy klasszikus emberrablást nézünk, nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen embert leüssenek és betuszkoljanak egy autóba" 

- mondta el a Borsnak a férfi egyik barátja. 

Dolgozni indult?

A lap információi szerint Gyula eltűnése napján

munkásruhában ült autóba, így indult útnak. 
Ahogy azt korábban megírtuk, terepjárója most a műhelyében áll, és nem tudni, hogy került vissza Maglódra.

A kocsit már átvizsgálták a rendőrök, és egyelőre nem tudni, találtak-e benne valamit, ami Gyula hollétére utalna. Az viszont már kiszivárgott a rendőrségről, hogy a bal első kerék téglával volt kitámasztva. Elképzelhető, hogy a hibás fékrendszer miatt tette oda valaki. A műhely körül egy sötét színű luxusautó állt, valószínűleg azért, hogy ne mehessenek be a műhelybe illetéktelenek.

Pintér GyulaForrás: Police.hu

Eredményekre számítanak

Gyula hozzátartozói nem adják fel a reményt, hogy egy napon hazatér az autószerelő.

Senkinek sem kívánom, amit most átélünk"

- tette hozzá Ildikó, majd azt mondta, ennél többet nem mond, nehogy akadályozza a nyomozást, amelynek most az eredményére várnak a férfi rokonai és barátai. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK