Mindenki menjen el szavazni, akinek fontos a határvédelem és a keresztény kultúra

KOCSIS Máté
Budapest, 2019. április 5. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője beszédet mond a Parlamenti Szalon című rendezvényen a Bálna Budapest rendezvényközpontban 2019. április 5-én. Az eseményen ismertetik a Fidesz európai parlamenti választási programját. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője azt mondta, többször nem lesz döntési lehetőség, ezért mindenki menjen el szavazni az EP-választáson, akinek fontos a határvédelem és a keresztény kultúra.
Vágólapra másolva!

A kormánypárti politikus a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában sorskérdésnek nevezte a bevándorlást, amit az elmúlt években minden európai a saját bőrén tapasztalhatott.

Szerinte Brüsszelben az új időszámításban nem érnek véget, hanem

fokozódni fognak a viták a bevándorlás törésvonala mentén,

és reméli, hogy minél több olyan politikus jut be az uniós döntéshozó testületbe, aki nem akarja tovább fokozni a migrációt.

- mondta a frakcióvezető, aki egyfajta "most vagy soha" hangulattal jellemezte a vasárnapi voksolást, utalva arra, hogy a következő öt év megpecsételheti Európa sorsát.

Kocsis Máté: A következő öt év megpecsételheti Európa sorsát Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Kocsis Máté az interjúban azt is mondta, hogy a magyar családpolitikai modell alternatívát mutat egész Európa számára. Szerinte a jövőnek azon kell alapulnia, hogy a gyereket vállalók nagyobb támogatást kapjanak.

„Abban hiszünk, hogy a jövő a magyar gyermekekben van. Ez homlokegyenest szemben áll a bevándorláspártiak elképzelésével, ami bevándorlók millióinak beengedéséből áll" - mondta.