Végignézte, ahogy férje és lány elsüllyednek a nyékládházi tóban

Vágólapra másolva!
Kiderült, mit csinált utolsó napján a nyékládházi tóba fulladt kislány és apukája. A családi nyaralás első napján történt a tragédia, amit az életben maradt családtagok – egy 17 éves fiú és az édesanya – a mentés kivételével végignéztek – írja a Ripost.
Vágólapra másolva!

A család nyaralni ment a nyékládházi tóhoz. A kislány és az apukája a kocsiban aludtak, amikor az belegurult a vízbe. Az anya és a 17 éves báty is egy sátorban voltak a parton. Látták elsüllyedni az autóban pihenő férfit és kislányt. Segítségért kiabáltak, ezt hallották meg a környékbeli horgászok, akik – miután nem tudták kinyitni az ajtókat és az ablakokat – profi segítséget hívtak.

Pénteken 23 óra 13 perckor érkezett riasztás, hogy tíz perccel korábban egy autó belegurult a tóba – mesélte a tragikus estét Golej Szabolcs, a Neptun Búvár klub és mentőcsapat vezetője a Ripostnak.

A lap Győrfi Páltól, az Országos Mentőszolgálat szóvivőjétől megtudta, hogy három mentő érkezett a helyszínre, de már csak az anyát és a fiút tudták kórházba vinni.