Elismerte az MTA, hogy létezett a titkos kéjbarlang

Vágólapra másolva!
Az MTA SZTAKI elismerte az Indexnek, hogy létezett olyan szoba náluk, amit a Ripost alapján az Origo is bemutatott. Ahogy arról pénteken a Ripost alapján beszámoltunk, a legnagyobb titokban alkalmi együttlétekre szolgáló „kéjbarlangot” építettek a Magyar Tudományos Akadémia egyik kutatóintézetében. A Ripost informátora szerint csak a beavatott professzorok kaphatnak speciális kódot, hogy igénybe vehessék a különös módon berendezett intim találkozóhelyet. Az Indexnek nyilatkozó MTA-munkatársak nagy magyarázkodásba kezdtek, állításuk szerint nem szexuális együttlétre szolgált a titkos szoba, de hogy akkor pontosan mire kellett a szív alakú ágy és az azzal egy légtérben lévő sarokkád, arról nem érkezett magyarázat.
Vágólapra másolva!

A Ripost tegnapi megdöbbentő cikkének állítását, miszerint létezett – ahogy ők fogalmaztak – „a videofelvételnek megfelelően berendezett szoba”, az MTA SZTAKI elismerte.

Magyarázatuk szerint – ahogy azt az ellenzéki újságnak elmondta egy dolgozó –

a céljuk ezzel az volt, hogy „a munkatársak a lehető legjobb körülmények között dolgozhassanak”.

Ha jól értjük, tehát a jó munkakörülményekhez hozzátartozik az is, hogy intim együttlétre szolgáló helyiséget is biztosítanak a kiválasztott munkavállalóik számára. Hmm, ez érdekes munkafeltétel.

Az izzadtságszagú magyarázkodás közepette beszámolt az Indexnek megszólaló MTA SZTAKI, hogy az intézet egy korábbi vezetője építette még évtizedekkel ezelőtt „a videofelvételnek megfelelő” szobát, de azt nem kéjbarlangnak használták.

Hogy akkor miért volt szükség a szív alakú ágyra és a sarokkádra, arról nem beszéltek. Mindenesetre bennünket azért nem igazán győztek meg.

Az MTA SZTAKI azt állítja, hogy „már felszámolták” ezt a szobát:

„a szobát a jelenlegi vezetés már korábban felszámolta, így a megjelent valótlan információkat cáfoljuk és nyomatékosan kijelentjük, hogy jelenleg sem található az MTA épületeiben a Ripost által bemutatotthoz hasonló intim találkozóhely”. Hát ezek után miért is ne hinnénk el ezt is.

De ha esetleg így is van, még akkor is felvetődik az a kérdés, hogy miért csak mostanában számolták fel, mire használták évtizedekig a szobát, ha nem titkos légyottokra?

Alkalmi együttlétekre szolgálhatott a kiváltságosok számára a szoba

Ahogy arról korábban a Ripost alapján pénteken beszámoltunk, legnagyobb titokban alkalmi együttlétekre szolgáló „kéjbarlangot” építettek a Magyar Tudományos Akadémia egyik kutatóintézetében. A Ripost informátora szerint csak a beavatott professzorok kaphatnak speciális kódot, hogy igénybe vehessék a különös módon berendezett intim találkozóhelyet.

A „tudományos kéjbarlang” berendezése az informátor elmondása szerint olyan, mintha egy bordélyházakra szakosodott lakberendező tervezte volna, sokévi tapasztalattal a háta mögött.

Az informátor éveken át dolgozott tudományos kutatóként az MTA Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézetében, és részletesen elmesélte, hogy

a speciális célokat szolgáló szobát, meglehetősen sok pénzből, évekkel korábban hozták létre, és csak nagyon kevesen tudnak róla.


A Magyar Tudományos Akadémia tulajdonában álló épület Budapesten a XI. kerületben a Lágymányosi utcában található. Ennek egy nagyon eldugott, csak a bennfentesek által ismert részében, a tetőtér rejtett sarkában építették ki a fedőnevén kutatói vendégszobának nevezett szobácskát,

ami azonban információk szerint kizárólagosan alkalmi szexuális együttlétekre szolgál.

A Ripost informátorának sikerült is bejutnia erre a titkos helyre, ahol felvételeket is készített.
A kéjbarlang nászágyát a hangulat fokozása érdekében szándékosan szív alakúra formázták. Mintha nem is a Magyar Tudományos Akadémia egyik intézményében, hanem egy szexklubban járnánk. Kiderült, hogy nemcsak a szív alakú ágy felel meg a valóságnak, de még egy masszázskád is fokozza ebben az akadémiai kutatóintézetben az alkalmi párok hangulatát – írják.

Íme a Ripost felvétele a kéjbarlangról: