Kizuhant egy 13 éves fiú a nyolcadik emeletről Kőbányán, belehalt

2019.06.25. 10:28

Kedd hajnali 1-2 óra környékén egy 13 éves fiú kizuhant egy kőbányai panelház nyolcadik emeletéről. Az életét már nem lehetett megmenteni.

Egy ott élő szerint, aki az Origónak beszélt, először csak egy csattanást lehetett hallani, de akkor még nem tudták, pontosan mi is történt. 

Pár perccel később lehetett hallani, ahogy egy férfi hívja a mentőket. A kizuhant fiú lánytestvére - nyilván a sokkhatás miatt - kapkodva vette a levegőt, először azt hittük, hogy neki van valami baja"  – mondta. A telefonban a mentősök azt tanácsolhatták a férfinak, hogy próbálja meg újraéleszteni a fiút, de először azt mondta, hogy nem mer hozzáérni. Hogy később próbálta-e végül, arról nincs információnk.

Később egy rendőr ért a helyszínre, ő megpróbálta újraéleszteni a fiút, majd a mentősök is, de már nem tudták megmenteni az életét. 

A fiú testvére és a barátja is a holttest mellett zokogtak, és ölelték egymást. Valószínűleg az ablakon eshetett ki valahogy, ki van szakadva az egyik szúnyogháló  – emlékezett vissza az Origónak az ott élő lakó.

Az esettel kapcsolatban megkerestük a rendőrséget, amint válaszolnak a kérdéseinkre, cikkünket frissítjük.

Frissítés: a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az ügyet, bűncselekmény, idegenkezűség gyanúja ezidáig nem merült fel.

Megkeresésünkre az Országos Mentőszolgálat elmondta, hogy egy mentőautót riasztottak a helyszínre, ahol egy gyerek olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. Az eset körülményeit a rendőrségi vizsgálat tisztázhatja.