Berlinben bujkált a Kertész utcai verekedő

Vágólapra másolva!
A 34 éves H. Mihály Alfonz és a 32 éves Sz. Tamás Krisztián február 22-én, hajnalban több embert is brutálisan megvert a VI. kerületi Kertész utcában. A rendőrök Sz. Tamás Krisztiánt szinte azonnal elfogták, a társát viszont egészen mostanáig keresték. Mint kiderült, Berlinben bujkált.
Vágólapra másolva!

A két férfi február 22-én éjszaka Budapesten,

a VII. kerületben található Kertész utca egyik szórakozóhelye előtt több emberre is rátámadt.

Az erzsébetvárosi nyomozók gyorsan rájöttek, kiket kell keresni. A BRFK VII. kerületi Rendőrkapitánysága

garázdaság gyanúja miatt indított eljárást Sz. Tamás Krisztián és H. Mihály Alfonz budapesti férfiak ellen.

Sz. Tamást hat nappal a bűncselekmény után, még február 28-án Budapesten a VII. kerületi Baross téren elfogták. Társát viszont nem találták. Mivel felmerült a gyanú, hogy H. Mihály Alfonz külföldre szökött, nemzeti és európai elfogatóparancsot adtak ki ellene.

A német társhatóságoknak H. Mihály Alfonzt július 19-én Németországban, Berlinben sikerült elfogniuk, azonnal őrizetbe vették.

Tegnap, augusztus 6-án, kedden adták át a férfit a németek az erzsébetvárosi nyomozóknak, akik azonnal megkezdték a kihallgatását.

A férfit egy korábbi bűncselekmény miatt a Fővárosi Törvényszék távollétében, július 18-án letöltendő börtönbüntetésre ítélte, ezért kihallgatása után átvitték a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetbe. Társa, Sz. Tamás Krisztián egyelőre letartóztatás alatt áll.