Elátkozta a családját, ezért combon szúrta a nőt a 11 éves jászapáti fiú

Vágólapra másolva!
Ahogy azt tegnapelőtt megírtuk, bicskával szúrt combon egy nőt egy 11 éves kisfiú Jászapátiban, miután összevesztek az utcán. A nő súlyosan megsérült. A rendőrök rövid időn belül azonosították a késelő fiút, akit elfogtak az iskolájában. A kihallgatásán beismerte a késelést. A megkéselt asszony anyja elköltöztetné lányát, ha a fiút nem zárják börtönbe. A 11 éves fiú váltig állítja, hogy csak azért szúrt, mert a nő megátkozta a családját, amitől ő nagyon dühös lett. 
Vágólapra másolva!

A fiú és családja a Borsnak nyilatkozott a történtekről. Kiderült, hogy a combon szúrt asszony nemcsak, hogy egy utcában lakik a családdal, de a rokonuk is.

- mondja a 11 éves fiú, aki azon dühödött be leginkább, hogy az asszony a családját, a háromhetes kishúgát is megátkozta.

Elborult az agyam, ahogy meghallottam, mit mond a kishúgomra, mielőtt átgondolhattam volna, mit teszek, odaböktem a bicskával.

Az asszony a késelés után azonnal összeesett, a fiú pedig ott hagyta és elment iskolába.


"A suliban gyorsan vert a szívem, bűntudatom volt. Tudtam, hogy rossz dolog történt" - teszi hozzá a késelő.

Nem sokkal később érte mentek a rendőrök, akik bevitték a kapitányságra és kihallgatták.

A lap felkereste a súlyosan sérült asszony családját is. Az anyja szerint lánya sosem bántott volna gyerekeket.

„A lányom szellemi fogyatékos és súlyosan epilepsziás, de a gyerekeket kedveli, még cukorkát is szokott adni nekik. Azonban sokan gúnyolják a betegségei miatt, megesik, hogy meg is dobálják, amikor vízért megy a kútra. Szerencsére nemsokára hazajöhet a kórházból, sokkal jobban van – mondja az anya.

Az asszony arról is beszélt, hogy legszívesebben elköltöztetné lányát, mert nem akarja, hogy közel lakjon a késelő fiúhoz.

– követeli az anya.

Ettől tart a késelő maga is: fél, hogy elszakítják a kishúgától.

A rendőrség eljárást indított a fiú ellen.