Vágólapra másolva!
Miután Karácsony Gergely kampánycsapata egészpályás letámadást intézett riválisai, Berki Krisztián és Puzsér Róbert ellen, az érintettek nem hagyták szó nélkül a dolgot. Mint ismert, a két független főpolgármester-jelöltről lejárató plakátok jelentek meg a főváros utcáin. Berki válaszul keményen kiosztotta Karácsonyt, többek között azzal vádolva meg őt, hogy Gyurcsány Ferenc marionettbábúja. Az alkalmatlan jelöltek képtelenek abbahagyni a hadakozást. 
Vágólapra másolva!

Ahogy tegnap beszámoltunk róla, minden eddiginél jobban eldurvult az alkalmatlan ellenzéki főpolgármester-jelöltek harca. Szerda reggelre ugyanis plakátok jelentek meg, amelyen Puzsér Róbert, és Berki Krisztián független jelöltek a Fidesz bábjaiként szerepeltek, felelős szerkesztőként pedig Karácsony Gergely neve volt feltüntetve. Puzsér már aznap sajtótájékoztatót tartott a témában, de a Berki is reagált az abszurd akcióra, igaz, egy kis késéssel.

Berki visszatámadott

A független főpolgármester-jelölt tegnap este egy újabb videót tett közzé Facebook-oldalán, amelyben megfogalmazása szerint "leendő munkahelyét (városháza - szerk.) és kollégáit látogatta meg", kezében pedig pár szál rózsát lobogtatott.

- szúrt oda kapásból a kacifántos utat bejáró vetélytársának. Berki egy rövid politikai helyzetelemzést is adott, amelynek a következők voltak a legfontosabb megállapításai:

  • Összesen két független jelöltje van a fővárosi kampánynak, az egyik "a tornából felmentett" Puzsér Róbert, a másik ő.
  • a többi jelölt elkötelezte magát valamelyik párt mellett. "Tarlós István egyértelműen a Fidesz embere, Karácsony Gergely pedig Gyurcsány Ferenc marionettbábuja." - fogalmazott Berki.
  • Gyurcsány Ferenc és "a tornából felmetett" Karácsony Gergely a múltat jelenti.

Karácsonyra kitérve még elmondta, hogy főpolgármesterként egészen biztosan nem fogja látogatni a városházát.

Maximum, ha fogorvosi rendelő lenne. De akkor sem, mert a bal 4-ese hiányzik évek óta.

- tette hozzá Berki, aki felvétel végén úgy összegezte az eddigieket, hogyha valaki bohóckodást, trollkodást akar, akkor szavazzon Puzsér Róbertre, ha valaki Gyurcsány Ferenc marionettbábuját szeretné pozícióban látni, akkor voksoljon Karácsony Gergelyre, ha a Fidesz-flytatást szeretne, akkor támogassa Tarlós Istvánt, viszont ha valaki "egy kiegyensúlyozott, megbízható budapesti vezetést akar", akkor az ő neve mellé húzza be az ikszet.

fgf