Heti ezer forintot adtak a fiatal lányoknak, akiket prostitúcióra kényszerítettek

Vágólapra másolva!
Heti ezer forintból kellett megélnie annak a két lánynak, akiket egy házaspár prostitúcióra kényszerített. Közben másfél milliót vettek el tőlük, ennyit fizettek neki a kuncsaftok. Verték is őket, főleg akkor, ha nem adtak elég pénzt, vagy nem számoltak el rendesen a borravalóval.
Vágólapra másolva!

Egy férfi és az élettársával két fiatal, nehéz anyagi helyzetben levő nőt vettek rá, hogy prostituáltként dolgozzanak nekik. Egyik lánynak sem voltak rokonai, ahogy pénzük sem. Ezért, hogy elnyerjék a bizalmukat, lakást béreltek nekik, és pénzt adtak nekik kölcsön. Mindez azonban csak látszat volt.

Az ugyanis hamar kiderül, hogy

a két lány rendes munkából nem tudja megadni a tartozást, amit napokon belül követelni kezdtek tőlük.

Ezért a házaspár azt ajánlotta nekik, hogy legyenek prostituáltak.

A lányok tiltakozni próbáltak, de megfenyegették őket, így nem volt mit tenniük.

A futtatók egyike, szinte mindig ott volt a lakásban, hogy mindent szemmel tartson. A két lány együtt, mindössze 10.000 forintot kapott hetente, abból a több tízezerből, amit fizettek nekik. Eleinte, később még sokkal kvesebbet.

Ugyan a tartozásukat rövid idő alatt ledolgozták, a házaspár közölte velük, hogy további tartozásuk van, illetve havi 200.000 forint védelmi pénzt kell fizetniük.

A megkeresett pénzt pedig kevesellték, a telefonjaikat elvették, és a heti tízezer helyett csak ötezret adtak.

Aztán papírokat írattattak alá a lányokkal nem létező tartozásokról, a lakásba pedig kamerát is felszereltek egy plüss állatba rejtve, hogy amikor nincsenek ott, akkor is láthassák mi folyik ott.

Még egy hónappal később a lányok már 1.000-1.000 forintot kaptak egy hétre. Ekkor már verték is őket, hogy minél többet keressenek.

Akkor is agresszíven viselkedett, ha a két lány megélhetésük érdekében máshol munkát vállaltak, vagy ha a kuncsaftoktól kapott borravalóval nem számoltak el.

A házaspár két hónap alatt legalább másfél millió forintot tett el. Mindenről nyilvántartást vezettek, amit a rendőrök lefoglaltak. Mindkettejük ellen vádat emeltek.