Vasárnap este mentőautóval karambolozott egy autós Nyíregyházán. Az autóban egy férfi és a barátnője utazott, a nő a helyszínen meghalt. A Blikknek a férfi elmondta, hogy meg akarta kérni a nő kezét.

A Pazonyi út és a Törzs utca lámpás kereszteződésében történt a baleset. A Renault Clio sofőrje nem vette észre a megkülönböztető jelzéssel haladó mentőautót, ezért a zöld lámpánál elindult és elé hajtott. Mindkét autó totálkárosra tört, a Renault-nak nem maradt ép eleme, még a kerekei is kitörtek – írja a Blikk

A mentő nem használta a szirénáját, csak a fényjelzést. Azt pedig nem is láttuk. Meg akartam kérni a párom kezét – mondta megtörten a kórházi ágyban a férfi, aki zúzódásokkal megúszta a balesetet.

Heni édesanyja sokkot kapott, nyugtatót kellett adni neki, amikor megtudta, hogy gyermeke meghalt. Testvére pedig teljesen kikészült, miután a baleset helyszínén holtan látta Henit"  – mondta a nő egyik ismerőse.

A lap úgy tudja, hogy a fiatal nő pár évig házasságban élt a gyereke apjával, de később elváltak. Az ismerős elmondása szerint a kislány apja Angliában volt a baleset idején, de amint megtudta a hírt, hazaindult. A gyerekkel egy pszichológus foglalkozik majd, hogy túltegye magát anyja hirtelen halálán. 

A rendőrök egyelőre vizsgálják, hogy ki hibázott. A mentősök azt mondták az újságnak, hogy egy sztrókos esethez riasztották őket, és a kollégájuk használta a megkülönböztető jelzést.