Részegen vezette a buszt a sofőr Budapesten, egy ember megsérült

Vágólapra másolva!
Óriási sebességgel érkezett a megállóba az egyik budapesti buszjárat sofőrje, és váratlanul akkorát fékezett, hogy az egyik idős utas meg is sérült a járaton. A sofőr azt mondta a rendőröknek, hogy mikor elindult, még nem volt részeg.
Vágólapra másolva!

Megsérült egy idős nő egy budapesti buszon kedden délután, amikor a sofőr óriásit fékezett az egyik megálló előtt - írja a Ripost. Az utasokkal teli 150-es busz vezetőjének táskájából több sörösdoboz is előkerült.

Beletaposott a fékbe

A lapnak az egyik szemtanú azt mondta, hogy először fel sem tűnt neki, hogy száguldozik megállóról megállóra, mert megszokott, hogy gyorsan vezetnek ezen a vonalon. De egy-két váratlan fékezés után már ő is megijedt.

A sofőr az Október huszonharmadika utcai megállóhoz is óriási sebességgel közeledett, és egy hatalmasat fékezett, hogy meg tudjon állni.

Többen kiabáltak is, hogy: Mi ez? Baleset? Kiderült, hogy nem baleset volt, csak a sofőr túl gyorsan vezetett, és a megállóban durván beletaposott a fékbe - mondta a lapnak az egyik utas.

Mikor elindult, még nem volt részeg

A fékezés miatt az egyik idősebb nő elveszítette az egyensúlyát, és beverte a fejét, hozzá mentőt hívtak, akik kórházba szállították a nőt.

A kiérkező rendőrök igazoltatták a vezetőt, akivel az alkoholszondát is megfújatták. A készülék az utas szerint 1-es értéket mutatott, ami már súlyos részegségnek számít.

"Amikor a sofőrt megkérdezték, hogy részeg-e, azt mondta, hogy »amikor elindultam, még nem voltam az«. Ezután

- mondta a lapnak nyilatkozó utas.