Először a kocsmában verekedett, aztán nekiesett egy rendőrautónak

Vágólapra másolva!
Azért, hogy imponáljon egy nőnek, megütött és megfenyegetett egy másikat egy 36 éves férfi. Amikor a rendőrök igazoltatták, olyan ideges lett, hogy rátámadt a szolgálati autójukra. Önbíráskodás és más bűncselekmények miatt emelt vádat az ügyészség ellene.
Vágólapra másolva!

A korábban minősített rablás miatt elítélt és feltételesen szabadságon lévő férfi áprilisban ismerősével, egy nővel autózott Kaposváron, amikor egy presszó előtt meglátott egy másik férfit. Úgy tudta, hogy az a férfi tartozik a nőnek 23 000 forinttal. A részeg férfi a nő kedvében akart járni, ezért kiszállt a kocsiból, odament a másikhoz, és megfenyegette, hogy megveri, ha nem adja vissza a nő pénzét.

Többször a kocsma pultjára csapott, aztán a férfi arcát is megütötte, többször is.

Annyira megfélemlítette ezzel, hogy áldozata átadott a nőnek 10 ezer forintot. A támadó ezután átment egy másik kocsmába, ahol rendőrök igazoltatták, a parkolóban álló rendőrautóhoz kísérték.

Az agresszív férfi úgy belerúgott a szolgálati rendőrautóba, hogy behorpadt az ajtaja, 150 ezer forintos kár keletkezett benne.

A férfit letartóztatták, az ügyészség pedig már vádat is emelt ellene. Kezdeményezték, hogy ha az előkészítő ülésen beismeri a tettét, 4 évre zárják börtönbe, és 4 évre tiltsák el a közügyektől.