Mi van, ha múlik a szerelem és a szenvedély?

esküvő Csapatjáték szerelemmel - Vasárnap kezdődik a házasság hete
Vágólapra másolva!
A Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) idén is számos programot rendez a házasság hetében - közölte a civil szervezet sajtó- és PR menedzsere az M1 aktuális csatorna vasárnap délelőtti műsorában. Az MTVA pedig közleményében adta hírül: a Kossuth Rádió a házasság hete alkalmából keresi a leghosszabb ideje házasságban élő magyar párt február 10. és 14. között.
Vágólapra másolva!

Tisóczki Flóra, a Ficsak sajtó- és PR menedzsere hangsúlyozta:

A menedzser arról is beszélt: a Ficsak üdvözli, hogy egyre több kormányzati intézkedés - köztük a januártól bevezetett négy- vagy többgyermekes anyák személyi jövedelemadó-mentessége és a nagyszülői gyed - segíti a családokat.

Hozzátette:

a családvédelmi akcióterv elemeinek köszönhetően már nagyjából 600 milliárd forint maradt a családoknál.

A leghosszabb ideje házasságban élő magyar pár

Az MTVA ugyancsak különleges programokkal készül a házasság hete alkalmából. A Kossuth Rádió keresi a leghosszabb ideje házasságban élő magyar párt. Az MTVA szerint már többtucatnyian jelentkeztek, hogy megosszák tapasztalataikat, életbölcsességeiket

a hosszú, boldog házasság receptjéről

a hallgatókkal.

A Duna televízió Család-barát magazinja mellett a Kossuth Rádió is további tematikus műsorokkal várja az egyhetes eseményt.

illusztráció Forrás: Shutterstock

Hétfőn bemutatják a házasság hete idei nagyköveteit, Dobay Esztert és Semsei Rudolfot. Kedden az Ölelj át! programot ismertetik, valamint Mihalec Gábor családterapeuta beszél a szerelemről, a szenvedélyről és arról, hogy

mi marad, ha elmúlnak ezek az érzések.

Szerdán az "anyós sulit" mutatják be és az anyós-meny viszonyról is szó lesz, Csütörtökön pedig a Kétigen Alapítvány közreműködésével kerül terítékre a kérdés:

mire mond igent a menyasszony és a vőlegény?

Csütörtökön a Család-barát magazinban, vagyis

élő televíziós adásban hangzik majd el két igen.

Pénteken a rádióban Hammer Zsuzsanna családterapeuta életpéldákkal összegzi a házasság hete legfontosabb életbölcsességeit, valamint az is kiderül, kinek mondta ki a boldogító igent Zsuráfszky Zoltán tánckoreográfus.

A házasság hetét Magyarországon tizenharmadik alkalommal rendezik meg február 9. és 16. között.