Ellenzéki politikusok, akik gyalázatosan viselkednek a koronavírus idején

Vágólapra másolva!
A Hír TV egyik legsikeresebb magazinműsora a Keménymag. Velkovics Vilmos műsorvezető mellett Apáti Bence, Dezse Balázs és Jeszenszky Zsolt a három állandó szereplő, de Jeszenszky Zsolt ezúttal Skype-on jelentkezett, mert kéthetes önkéntes karanténba vonult, ugyanis Ausztriában járt a múlt héten. Így Lentulai Krisztián is a stúdióban volt. Természetesen a fő téma mi más is lehetett, mint a koronavírus-járvány.
Vágólapra másolva!

Szóba került Czeglédy Csaba, Gyurcsány Ferenc korábban jogerősen elítélt ügyvédje, a másfél évig előzetes letartóztatása miatt börtönben ült "jogász", aki Szarvas Szilveszterrel, a Pesti Srácok főszerkesztő-helyettesével próbált szemtelenkedni, de agresszivitása ellenére annyira zavarban volt, hogy pimaszkodása közben elismerte: ő egy adócsaló.

Természetesen a világot oktatni próbáló Gyurcsány Ferenc is szóba került, és a súlyos magánéleti botrányai ellenére is gátlástalanul hangoskodó Donáth Anna. Ő gyalázatos stílusban szomorkodott amiatt, hogy az első koronavírusos beteg nem magyar, hanem iráni. Fábos György egy találó karikatúrát is készített a Momentum EP-képviselőjéről. Íme:

És itt nézhetik meg a keddi Keménymagot - érdemes!