Így fogták el a nőt, aki a belvárosban futtatott fiatal lányokat - videó

Vágólapra másolva!
A most elfogott nő decemberben kibérelt egy lakást az V. kerületben, amelyben a gyanú szerint bordélyházat üzemeltetett. Különböző fantázianeveken regisztrált két 21, egy 19, egy 25 és egy 26 éves nőt, és a szexuális szolgáltatásaikat hirdette az interneten.
Vágólapra másolva!

A fiatal lányok a weboldalon

fehérneműben pózoltak, valamint a hirdetésben azt is feltüntették, hogy milyen szexuális szolgáltatásokat vállalnak.

Amikor az ügyfelek az interneten megadott telefonszámot felhívták, azt közvetlenül a lakás bérlő nő vette fel, ő egyeztetett velük.

A nyomozás adatai szerint az V. kerületi lakást N. Adrienn bérelte és annak a fenntartási költségeit is ő fizette, illetve minden prostituáltnak a szexuális szolgáltatásért kapott pénznek a felét, illetve azon felül napi 2 ezer forintot elvett. A lányokat futtató nőt csürtökön este fogták el. Mint kiderült akkor is bűnügyi felügyelet alatt állt, egy korábbi, hasonló jellegű bűncselekmény miatt.

A 27 éves nőnél kutatást tartottak a rendőrök, ahol lefoglalták azokat a telefonokat, amelyek a lányok nevéhez voltak megadva, illetve szexuális segédeszközöket is találtak. A kerületi nyomozók

lefoglaltak még egy füzetet is, amelyben N. Adrienn pontos kimutatást vezetett a lakás költségeiről és arról is, hogy az adott napon melyik prostituált mennyi pénzt keresett.

A bérelt lakásban a mosókonyhában egy bőröndben a nyomozók több borítékot is találtak, amelyben a lányok „fizetései" voltak előkészítve.

A nő ellen prostitúció elősegítése miatt indult eljárás.