Szijjártó Péter: Ez a hétvége sem múlt el a nemzetközi liberális mainstream álhírterjesztése nélkül

SZIJJÁRTÓ Péter, S2G Kft
Budapest, 2020. április 23. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az S2G Kft. beruházásáról tartott sajtótájékoztatón a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2020. április 23-án. MTI/Máthé Zoltán
Vágólapra másolva!
Ez a hétvége sem múlt el a nemzetközi liberális mainstream álhírterjesztése nélkül - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter vasárnap este közösségi oldalán. Az érintett öt ország Budapesten akkreditált nagykövetét hétfőn berendelik a Külügyminisztériumba.
Vágólapra másolva!

Szijjártó Péter azt írta: öt észak-európai ország - Dánia, Finnország, Izland, Norvégia és Svédország - külügyminisztere levélben biztosította támogatásáról az Európa Tanács magyar koronavírus-törvény miatt aggódó főtitkárát, s közülük többen külön-külön is nyilatkoztak -

- jegyezte meg.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Forrás: MTI/Máthé Zoltán

- fogalmazott.

Hozzátette:

ne gondolja magáról se a dán, se az izlandi, se a finn, se a norvég, se a svéd külügyminiszter, hogy jobban tudja a magyaroknál, hogy mi a jó a magyaroknak.

"Bízzák nyugodtan ezt ránk, a magyar emberek el tudják dönteni, hogy mit akarnak és mit nem. Ők pedig foglalkozzanak nyugodtan a saját dolgaikkal" - hangsúlyozta Szijjártó Péter.

A külgazdasági és külügyminiszter arról is tájékoztatott, hogy mind az öt ország Budapesten akkreditált nagykövetét hétfőn berendelik a Külügyminisztériumba.