Donáth Anna az LMBTQ-jogokhoz kötné, hogy kapjon Magyarország uniós pénzt

Donáth Anna Júlia, Momentum
Budapest, 2019. május 21. Donáth Anna, a Momentum európai parlamenti képviselőjelöltje. Az Európai Unió tagállamaiban 2019. május 23. és 26. között európai parlamenti választásokat tartanak. Magyarországon május 26-án lesz a szavazás. MTI/Momentum
Vágólapra másolva!
A Momentum Mozgalom egyik EP-képviselőjének, a baloldali párt elnökségéből frissen kibukó Donáth Annának megjelent a közösségi oldalán egy propagandavideó, amelyben a politikus elmondja, hogy a következő EU-s költségvetési ciklusban a Momentum az LMBTQ-jogok érvényesüléséhez kötné az uniós támogatások kifizetését. Emellett Donáthék célzott EU-s forrásokat szeretnének biztosítani - a mi adónkból - Soros György azon álcivil szervezeteinek, amelyek az LMBTQ-jogokkal foglalkoznak. Magyarországot és Lengyelországot is támadta.
Vágólapra másolva!

Donáth Anna, a Momentum Mozgalom egyik európai parlamenti képviselője még június 26-án feltöltött egy propagandavideót a Facebook-oldalára, amelyben természetesen ő a főszereplő.

Donáth Anna Forrás: MTI/Momentum

A felvételen a baloldali politikus fehér pólóján a Momentum neve szivárványos színekben van feltüntetve, ez is jól mutatja, hogy miről fog szólni az érzékenyítő anyag. A videó első felében Donáth Brüsszelt dicsőíti, minden kritikai megjegyzés nélkül, majd

rátér a számára kedves LMBTQ, illetve gender témákra, úgy, hogy közben támadja Magyarországot és Lengyelországot,

mert szerinte ezen két konzervatív vezetésű állam nem biztosítja a homoszexuálisok egyenjogúságát, ami nyilvánvalóan nonszensz. Aztán a transzneműek kapcsán üzen hadat a hagyományos értékeknek.

A súlyos magánéleti botrányokkal terhelt Donáth kijelenti, hogy „az EU-t az LMTBQ emberek jogait védő irányba fogjuk terelni", azt a hamis látszatott keltve, mintha ő vezető uniós tisztségviselő lenne, és nem csupán egy a 705 EP-képviselő közül.

Ezt követően közli, hogy korábbi javaslatuk alapján az Európai Bizottság éves jelentéseket fog készíteni a jogállamiság Brüsszel által értelmezett kritériumai szerint.

A baloldali politikus külön kihangsúlyozza,

mármint az ő progresszív értelmezésük alapján.

Donáth a jövőben - a gazdaság teljesítménye mellett -

az uniós kifizetéseket az emberi jogok, ennek keretén belül pedig az LMBTQ-jogok érvényesüléséhez kötné.

Azt nem mondja el pontosan, hogy mit ért ez alatt, de a dolog a kontextusból elég nyilvánvaló: nevezetesen az azonos neműek házasságára célozhat, amit a Momentum már évek óta aktívan támogat. Az már kicsit sem érdekli őt, hogy a melegházasság alaptörvény-ellenes.

Majd kifejti, hogy az EU következő, 7 éves költségvetési ciklusában célzott forrásokat kívánnak biztosítani a „jogvédelemmel, különösen az LMBTQ-társadalom védelmével és képviseletével foglalkozó civil szervezetek számára".

Magyarán

a jelentős részben Soros György amerikai milliárdos által támogatott álcivileknek szerezne Donáth még több pénzt a mi adónkból,

hiszen mi magyarok is hozzájárulunk az éves befizetéseink által az uniós költségvetéshez.

Soros György Forrás: AFP/Olivier Hoslet

A baloldali politikus nem is csinál titkot belőle, hogy

a sorosista szervezetekkel karöltve a magyar emberek pénzéből is harcolna a szerinte méltánytalan nemi sztereotípiák, a homofóbia és transzfóbia ellen az oktatási intézményekben.

Ezt érzékenyítő képzések keretén belül képzeli el.

Donáth a végén még hozzáfűzi, hogy szerinte az EU hozott békét a kontinensre, tehát még véletlenül sem az Egyesült Államok, a NATO, illetve az Európában állomásozó (amerikai) katonák és atomfegyverek, amik ténylegesen megakadályozzák egy katonai konfliktus kitörését.

Ezen béke jele az LMBTQ-propaganda az ő értelmezése szerint...

Donáth Anna az utóbbi időszakban azzal került be a hírekbe, hogy kibukott a Momentum elnökségéből. Így bizonyára több ideje lesz Brüsszelben és Strasbourgban LMBTQ-propagandát folytatni, azon belül is vélhetően

a gender ideológia Közép-Kelet-Európa irányába történő exportjára fog koncentrálni, a hagyományos családi értékek megsemmisítése érdekében.