Miután jól kitüntették magukat az Antifa-aktivisták, néhány boltot a biztonság kedvéért azért gyorsan kiraboltak

Vágólapra másolva!
Az amerikai zavargások és gyújtogatások szellemes kritikáját fogalmazta meg a Keménymag legújabb adása a Hír TV-n. A Hősök terét is kapcsolták az adásban, ahol a magyar Antifa gyülekezett - őket Apáti Bence, Jeszenszky Zsolt és Dezse Balázs személyesítette meg.
Vágólapra másolva!

Dezse Balázs, a Pesti Srácok újságírója a radikális baloldali tombolással kapcsolatban arról beszélt, hogy „.. teljesen nyilvánvaló, hogy azért van ekkora pofájuk, mert megtehetik, és arra számítanak, hogy a fehér rendőr nem fog merni rálőni, nem fog merni erőszakot alkalmazni.

Jeszenszky Zsolt újságíró szerint "a Demokrata Párt teljes vezérkarát és
az összes demokrata polgármestert és állami vezetőt mind hazaárulásért bíróság elé kellene állítani", mert támogatják a zavargásokat.

„A rendszerszintű rasszizmusnak a jelenlétére egyébként semmiféle olyan statisztika nem áll rendelkezésünkre, ami bemutatná, hogy létezik. Ezek ugyanolyanok, mint mikor Magyarországot leminősítik.

- mondta a műsorban Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa (és a Budapesti Operettszínház balettigazgatója) az amerikai cirkuszról.

A legutóbbi Keménymagot itt tudják megnézni: