További testrészek után kutathatnak a pátyi boncmester horrortanyáján

Holttestet, emberi maradványokat találtak Pátyon az egyik ház udvarán
Vágólapra másolva!
Visszatért horrorisztikus tetteinek színhelyére kedden az az egykori boncmester, aki a gyanú szerint volt munkahelyéről halott emberek testrészeit és szerveit hordta haza pátyi otthonába. Szomszédjai szerint a férfi már hétfőn feltűnt háza kertjében, sőt, akikkel jobb viszonyt ápolt, azokhoz becsöngetett, hogy magyarázatot adjon a róla terjedő hírekre.
Vágólapra másolva!

– idézte fel a Blikknek az elmúlt napok történéseit egy utcabéli hölgy, aki amúgy legendásan rossz viszonyt ápol a gyanúsítottal.

Az asszony haragjának oka, hogy R. Dénes többször is megfenyegette őt és a családját, hogy rájuk hívja a rendőrséget, ha hangoskodni mernek.

A hangoskodás oka egyébként egy születésnapi buli volt.

Bár a rendőrség nem indítványozta a férfi őrizetbe vételét, a nyomozók lázasan dolgoznak az ügy felderítésén.

Tegnap is több rendőr volt jelen R. Dénes kertjében és házában, egyikük a rendőrségi autóból két ásót is kivett, majd vitte magával azokat a helyszínre. Ebből következően

nem kizárt, hogy a rendőrök további emberi maradványok után kutatnak.

Betörők buktatták le a pátyi boncmestert. Nem kizárt, hogy malacokat etetett az emberi maradványokkal Forrás: Blikk/Varga Imre

A napilap információi szerint

a férfi eddig csak azért nem bukott le szörnyű tettével, mert nemcsak boncmesterként dolgozott az egyik fővárosi kórház patológiáján, hanem egy halottak szállításával foglalkozó cégnél is munkát vállalt.

A patológia tudományában jártasok elmondása szerint egészen biztos, hogy a feltételezett elkövető nem egész holttesteket csonkított meg, hanem amputált végtagokat és emberi maradványokat lophatott el. Ezeket ugyanis a szövettani vizsgálat után a boncmester gyűjti össze egy lezárt koporsóba, és adja át a halottszállítónak.