A baloldali pártok nem a vírus ellen küzdöttek, hanem kamuvideókat gyártottak

Vágólapra másolva!
A baloldali pártok nem a vírus, hanem a kormány ellen küzdöttek, rémhíreket és álvideókat terjesztettek – mondta napirend előtti felszólalásában kedden Halász János, a Fidesz országgyűlési képviselője. 
Vágólapra másolva!

A vírus elleni csata első szakaszát megnyertük – mondta Halász János, a Fidesz képviselője napirend előtti felszólalásában. Most a gazdaság újraindítása a legfontosabb feladat, így több munkahelyvédő intézkedés történt és a hitelek visszafizetését is felfüggesztették - tette hozzá. A baloldali pártok nem a vírus, hanem a kormány ellen küzdöttek, rémhíreket és álvideókat terjesztettek – mondta a képviselő.

Mi a válságot a vállalkozások és a családok támogatásával segítjük, valamint emelkedik a pedagógusok és az egészségügyi dolgozók bére, és visszaépítjük a 13. havi nyugdíjat - mondta Halász János.

Menczer Tamás válaszában azt mondta, a meccs még tart, a vírus itt van közöttünk, mert még nincsen vakcina. A Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára szerint a magyar kormány idejében hozott megfelelő intézkedéseket, és sokkal eredményesebb volt, mint más nyugati országok védekezései.

Korózs Lajost, az egyik kamuvideó főszereplőjét, ez az elképesztő szégyen nem zavarta, hanem ismét elkezdte osztani az észt - tette hozzá az államtitkár.

A csendes többség nem kér a provokációból

A homoszexualitás magánügy, ezért nem értjük, hogy miért kell a keresztény és nemzeti jelképeket sérteni a felvonulás során – mondta napirend előtti felszólalásában Rétvári Bence. A KDNP képviselője szerint most pedig a Szent Koronát sértették meg a szervezők, nem értik a józan gondolkodású emberek, hogy miért kell ezt az időszakot a szélsőségesek terepévé tenni.

Ez egy provokációs lehetőség a baloldali pártok számára és a szélsőségesek számára is, akik a résztvevőket dobálni akarják

– tette hozzá. A csendes többség egyik szélsőségből sem kér – mondta a parlamenti képviselő. Szólt arról is, hogy a Szent Korona elleni provokáció ellen szóló petíciót több mint 10 ezren írták alá.

Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérum államtitkára válaszában azt mondta, hogy elfogadhatatlan minden olyan provokáció, ami a nemzeti jelképek ellen irányul. A nemzet méltóságát jeleníti meg a Szent Korona, így ha olyan környezetben jelenik meg, ami sérti a jelképet, az alaptörvény-ellenes cselekedet – tette hozzá. Itt a joggal való visszaélés esete valósul meg, ami mások ellen irányul - mondta Völner Pál. A többség durva provokálása nem segíti elő, hogy az érintett kisebbség iránti megbecsültség növekedjen – tette hozzá.