Már az Örs vezér terén is felbukkant a bika nevű drog

bika, kábítószer, dizájnerdrog, rendőrség
Vágólapra másolva!
Már 11 ember meghalt az új dízájnerdrog miatt Magyarországon, amely egy jobban terjed Budapesten. A bika nem csak azért veszélyes, mert erősebb a hatása, mint a többi hasonló kábítószernek, hanem azért is, mert egyre több helyen lehet kapni Budapesten és egyáltalán nem kerül sokba.
Vágólapra másolva!

– idézte a Bors Varga Dánielnek, a Köztes Átmenetek Nonprofit Kft. szakmai vezetőjének M1-en elhangzott szavait, aki arról beszélt, hogy az új kábítószer

nagyon veszélyes, mivel senki sem tudja megkülönböztetni a korábbi dizájnerdrogoktól, amelyeknek hasonlóak ugyan a hatásai, de a bikáé sokkal súlyosabbak.

Alapvetően jellemzően hasonló ahhoz, amit a többi szintetikus kannabinoidnál látunk.

- tette hozzá.

A bika Forrás: Police.hu

Aki bikázik, általában elveszti az önkontrollt. Sokan őrjöngeni kezdenek tőle, az utcán fetrengek vagy zombiként tántorognak magukról semmit sem tudva. Az új kábítószer, amit már horrordrogként emlegetnek, egyre több helyen bukkan fel. Először a Hős utcában árulták, de már a Podmaniczky utca alagútjánál, a Mázsa téren és a VIII. kerület több pontján is lehet kapni. A lap olvasója szerint az Örs vezér tere környékén is elérhető.

– mondta.

A bika, ami miatt máig 11 ember halt meg Magyarországon,

több száz kilós csomagokban érkezik Kínából. Nem csak könnyű elérni, de még olcsó is. Egy fröccs árából beszerezhető.