Repültek a sörösüvegek, egy nő férfiakat harapdált a bátonyterenyei kocsmában

garázdaság, súlyos testi sértés, rendőrség, Bátonyterenye
Vágólapra másolva!
Elszabadultak az indulatok Bátonyterenyén a nemzeti ünnep estéjén. Több ember összeverekedett a kocsmában. Sörösövegek törtek, és meg is haraptak több embert. A rendőrök már kihallgatták a gyanúsítottakat.
Vágólapra másolva!

Egy 35 éves nő augusztus 20-án 19 óra 30 perc körül az egyik bátonyterenyei kocsmában összeveszett egy másik nővel, akit egy sörösüveggel meg akart ütni. Aztán egy másikat a zenegépnek lökött.

Fél órával ezután a támadó a kocsma kerthelyiségében három férfit üvegekkel próbált megdobni, majd az egyiküket egy sörösüveggel fejen vágott. Az áldozat a földre esett. A nő másik két férfit pedig megharapta.

Forrás: Police.hu

Társa, a 39 éves Cs. István, a földön fekvő áldozatot ököllel megütötte, majd valamivel később egy másik vendéget többször megrúgott. Ez az áldozat az orvos véleménye alapján nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság többrendbeli garázdaság és könnyű testi sértés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást H. Tímea 35 éves, valamint súlyos testi sértés, garázdaság és könnyű testi sértés megalapozott gyanúja miatt a 39 éves Cs. István ellen.

A bejelentés után a rendőrök a helyszínen elfogták H. Tímeát és társát, akiket a rendőrkapitányságra vittek és gyanúsítottként hallgattak ki.