Elsöprő Fidesz-győzelem Karcagon

Vágólapra másolva!
A szavazatok közel 90 százalékával Szepesi Tibor, a Fidesz-KDNP jelöltje nyerte a karcagi időközi polgármester-választást. 
Vágólapra másolva!

Szepesi Tibor, a Fidesz-KDNP jelöltje nyerte a karcagi időközi polgármester-választást. A politikus a szavazatok közel 90 százalékát szerezte meg munkáspárti ellenfelével szemben - olvasható a Választás.hu oldalán.

Fidesz: Az ellenzéki pártok felszámolták magukat

Az előzetes eredmények alapján a Fidesz elsöprő győzelmet aratott vasárnap Karcagon az időközi önkormányzati választáson - írta közleményében a nagyobbik kormánypárt. Szepesi Tibor, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje a szavazatok 90,86 százalékával aratott brutális győzelmet kihívójával, Nagy Józseffel szemben, aki a szavazatok 9,14 százalékát szerezte meg.

Az 5. számú egyéni választókerületben dr. Pintér Zoltán, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje 75,93 százalékkal kerekedett felül a baloldali ellenzéki pártok által támogatott Bodnár Csabán, aki csupán 17,06 százalékot kapott. A Mi Hazánk Mozgalom jelöltje, Tóth Csaba 4,54 százalékot, a Munkáspárt jelöltje, Horváth Sándor pedig 2,48 százalékot ért el a választókerületben.

A Fidesz szerint

Fidesz-győzelem Gánton

A Fejér megyei Gánton a kormánypárt jelöltje, Krausz János a szavazatok 46,11 százalékával szerezte meg a polgármesteri széket.