Sírok, amióta megtudtam, hogy az én autómmal öltek meg két embert

halálos baleset salgótarjánban
A balesetben ketten meghaltak.
Vágólapra másolva!
Csütörtökön egy 17 éves fiú részegen, egy lopott kocsival halálos balesetet okozott Salgótarjánban. Az autó tulajdonosa egy mozgássérült férfi, aki azóta sem dolgozta fel a tragédiát - írja a Bors.
Vágólapra másolva!

A salgótarjáni nyugdíjas házaspár éppen hazafelé tartott a 21-es úton, amikor a velük szemben cikázó O. Roland áttért az ő sávjukba, és nekik csapódott. Az idős pár autója a felismerhetetlenségig összeroncsolódott, mindketten azonnal meghaltak.

A baleset helyszíne Forrás: www.police.hu

A szemben jövő autót vezető, 17 éves O. Rolandnak nem volt jogosítványa, a baleset előtt lopta el a kocsit, és ivott is. Az ütközés pillanatában is éppen szökésben volt.

Amikor reggel kinéztem, megdöbbenve láttam, hogy a kocsi nem áll a ház előtt, aztán a rendőrök értesítettek, hogy mi történt. Bevallom, én semmit nem hallottam, a tolvaj észrevétlenül vitte el az autómat. Én mozgássérült vagyok, egy barátom szokta az autót vezetni. Ahogy láttam, egy ép darab nem maradt belőle. De ez nem is számít, az bánt, hogy két vétlen ember így meghalt – mondta a Blikknek a balesetet okozó autó tulajdonosa István, akinek a háza elől vitte el a fiú a kocsit.

A lap úgy tudja, hogy a fiút lopásért ítélték el,

1 év és 5 hónapos büntetést kapott, ennek letöltése helyett azonban megszökött,

ezért a rendőrök elfogatóparancsot adtak ki ellene.

A fiút a baleset után őrizetbe vették.