Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Rács mögé kerülhet a kaposvári kecskegyilkos

Vágólapra másolva!
A Kaposvári Járási Ügyészség javasolta a letartóztatását annak a 28 éves, helyi férfinak, aki két évvel ezelőtt dárdával szúrta le a saját kutyáját, majd idén novemberben levágta egy állatvédő egyesület kabalaállatának, Rozi kecskének a fejét. Ugyanez a férfi megkötözte, és az erdőben meztelenül sorsára hagyta az élettársát tavaly tavasszal.
Vágólapra másolva!

A kecskegyilkos remeteként élő férfi 2018 decemberében Kaposvár kertvárosi részén

egy dárdával leszúrta a kutyáját, majd egy közeli kútba dobta a tetemét, legutóbb pedig egy kaposvári állatmenhelyen vágta le egy kecske fejét.

A fejét magával vitte. Ahogy az Origo megírta,

vasárnap fogták el az addig bujkáló férfit, majd a Kaposvári Rendőrkapitányságra vitték, ahol őrizetbe vették és állatkínzás miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ugyanez a férfi tavaly májusban a saját barátnőjével is kegyetlenül elbánt.

Forrás: Ügyészség

Ahogyan korábban írtuk, a férfi 2019 áprilisától együtt élt a barátnőjével Kaposvár külterületén egy saját építésű, félig földbe vájt, komfort nélküli házban. Tavaly májusban

a nő kezeit összekötötte, ütötte-verte, cigarettacsikket nyomott el rajta, majd az összevert, meztelen nőt hajnalban kivonszolta a ház elé, ahol többször megrugdosta és magára hagyta.

Forrás: Ügyészség

Emiatt a Kaposvári Járásbíróság októberben, nem jogerősen, személyi szabadság megsértése, és könnyű testi sértés miatt 3 és fél év börtönre ítélte. Az eljárás során végig letartóztatás alatt álló férfit háromszor engedték ki a rácsok mögül.

Amikor az ítéletet meghozták, akkor is szabadlábon volt. Most azt szeretnék az ügyészek, ha bezárnák a férfit, mivel szerintük újabb bűncselekményeket követhet el, ha most is kiengedik. Emellett megszökhet vagy elbújhat a hatóságok elől és a nyomozók munkáját is megnehezítheti azzal, hogy bizonyítékokat tüntet el.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről