Ezért sokallt be a férfi, aki egy vadászpuskával lelőtte a saját anyját

rossz vadászpuska
Vágólapra másolva!
Idős édesapja márciusi halála miatt veszíthette el a kontrollt az a férfi, aki vasárnap lelőtte idős édesanyját, majd magával is végzett budapesti családi házuk kertjében. P. Attila korábban állatorvosként dolgozott, a szomszédja szerint az apja halála után otthonülő ember lett.
Vágólapra másolva!

A két holttestet a szomszédban lakó unoka fedezte fel. A Blikknek a két házzal odébb lakó szomszéd azt mondta, hogy a család jó 30 éve a belvárosból költözött Rákoscsabára. A dupla telken a meglevő kis nyaraló mellé egy új emeletes házat húztak fel, a faházban pedig a szülők maradtak.

A család egy ideig szépen élt, jól ment minden, ám

a férfit később elhagyta a felesége, ő pedig visszaköltözött a faházba nyugdíjas szüleihez

– mondta P. Attila szomszédja a Blikknek. Márciusban a férfit újabb csapás érte: ekkor halt meg hosszú betegség után 93 éves édesapja. A szomszédja szerint Attila az őt ért sorozatos tragédiák miatt veszíthette el önkontrollját.

Otthonülő ember lett

A szomszéd azt is elmondta, hogy korábban néhányszor beszélgetett Attilával, aki sokat mesélt eredeti szakmájáról: állatorvosként a belvárosban saját praxist is fenntartott.

Arról is tudtam, hogy

– mondta a szomszéd.

Az ügyben a rendőrség emberölés miatt indított eljárást.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegélyszámot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!