Ismét lebukott a bűnöző M. Richárd – a koronavírus miatti tiltás ellenére sem bírta edzőterem nélkül

Vágólapra másolva!
Ismét lebukott a kecskeméti maffiaper egykori vádlottja, az az M. Richárd, akit nemrég azért ítélték el első fokon, mert egy Mercedesszel száguldozva 2017-ben a Dózsa György úton belecsapódott egy szabálytalanul kanyarodó Citroënbe, amelyet egy megállóba lökött. A balesetben több ember megsérült, ketten pedig meghaltak. A szakértők szerint nemcsak kokainozott a baleset előtt, de közel 130 kilométeres sebességgel ment, az ütközés előtt pedig a telefonjával vette is magát. A férfit a börtönbüntetés mellett a vezetéstől is eltiltották, ennek ellenére októberben lebukott, hogy vezet. Most pedig egy edzőteremben csaptak le rá, ahová persze a koronavírus miatt nem mehetett volna.
Vágólapra másolva!

A férfiról a Bors írta meg október közepén, hogy a XIII. kerületben

egy Mercedes volánjánál ülve bukott le úgy, hogy a bíróság korábban örökre eltiltotta a vezetéstől.

Most pedig egy olyan konditeremben edzett a Bors információi szerint, amely

a koronavírus miatt hozott intézkedések miatt nem lehet nyitva.

A lap egyik olvasója szemtanúja volt a rendőri intézkedésnek. Megkeresésükre a rendőrség megerősítette az intézkedés tényét.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei 2020. december 2-án az esti órákban

Vele, valamint a teremben tartózkodó további hat fővel szemben a rendőrök védelmi intézkedés megszegése szabálysértés miatt szabálysértési feljelentést tettek – közölte a BRFK. A feljelentett hét személy egyike a fitneszterem alkalmazottja.