Kovács Zoltán: Miközben Verhofstadt álhíreket oszt, a kormány életeket ment

Guy Verhofstadt, Liberálisok és Demokraták Szövetsége Európáért Képviselőcsoport vezetője
Vágólapra másolva!
Miközben Guy Verhofstadt és a Freedom House a liberális médiabuborékból osztja az észt álhírek formájában, Magyarország Kormánya emberéletekért felel, és a magyarok egészségének a védelme az elsődleges számára – hívja rá fel a figyelmet közösségi oldalán Kovács Zoltán, a kormány nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára.
Vágólapra másolva!

Az Egészségügyi Világszervezet magyarországi képviselője, Dr. Ledia Lazeri szerint az intézkedéseinknek köszönhetően sikerült elkerülni a koronavírus-fertőzések exponenciális növekedését Magyarországon.

– hangsúlyozta az államtitkár.

Kovács Zoltán kiemelte:

Az államtitkár az amerikai Demokrata Párthoz közel álló, jelentős részben Soros György amerikai milliárdos által finanszírozott

Freedom House legújabb jelentésére, illetve Verhofstadtnak a közösségi oldalán ezzel kapcsolatosan megjelent, álhírnek minősíthető spekulációjára reagált.

A Magyarországot már közel egy évtizede vehemensen támadó Guy Verhofstadt jelenleg az ALDE romjain létrejött macronista Renew Europe (RE) egyik európai parlamenti képviselője.

A volt belga miniszterelnök 2019-ig vezette az ALDE frakciót az EP-ben, de azt követően, hogy a pártcsaládja illegális kampányfinanszírozási botrányba bonyolódott, Emmanuel Macron francia államfő már nem tartott igényt Verhofstadt szolgálataira, és Dacian Cioloş volt román miniszterelnököt ültette az RE élére.

Az RE tagja a magyarországi Momentum Mozgalom, illetve az erdélyi magyarok jogegyenlőségi törekvéseit gátló román USR is.

Verhofstadt bukott politikusként jelenleg Brexit-ügyekkel foglalkozik.