Prostituált volt Portugáliában a Madeleine meggyilkolásával meggyanúsított férfi

Madeleine McCann
Vágólapra másolva!
Titkos autóval rabolhatta el, és gyilkolhatta meg Madeleine McCann-t Christian Brueckner. A rendőrség eddig két autóról tudott, abból is leginkább egy Volkswagen kisbuszra fókuszáltak. A kétezres években ezzel látták a most 43 éves férfit a portugál partokon, sőt egy szemtanú azt mondja, egy ilyen típusú kocsiban látta a kis Maddie-t és egy, Christianra megszólalásig hasonlító férfit is hetekkel a kislány eltűnése után. A német rendőröknek azonban újabb fontos részletet sikerült kideríteni a pszichopata férfi volt barátnőjétől, akit szintén terrorizált - írja a Bors. Madeleine McCann 13 éve, 2007-ben tűnt el, egy portugáliai nyaralóból, ahol szüleivel volt.
Vágólapra másolva!

A hároméves Madeleine McCann 13 évvel ezelőtti meggyilkolásával meggyanúsított Christian Brueckner volt barátnője azt állítja, a férfinak három autója volt. Kettőről korábban is tudott a rendőrség, egyről azonban most szereztek tudomást.

Ez lehet az egyik fő bizonyíték a kislány megölésének az ügyében

írja a Bors.

Madeleine McCann

A nő állítása szerint az autót 2005 közepén kezdte használni a férfi, két évvel Maddie eltűnése előtt, és nem lehetetlen, hogy a kislány eltűnésnek az idején is nála volt. Az ügy szempontjából fontos lenne megtalálni az autót, ugyanis

arról nincs hír, hogy a kisbuszban vagy férfi másik autójában, egy Jaguarjában megtalálták a kislány DNS-t. Feltételezések szerint ugyanis egyelőre nincs elegendő bizonyítékuk Brueckner ellen.

A jelenleg egy korábbi bűntény miatt hét és fél éves börtönbüntetését töltő férfinak a hírek szerint legkevesebb négy másik kisgyerek rejtélyes eltűnéséhez és feltételezett meggyilkolásához lehet köze.

Közben az is kiderült, hogy a férfi prostituáltként dolgozott azon a portugál nyaralóhelyen, ahonnan a kislány eltűnt.

Mindenfajta korú nőnek pénzért ajánlgatta a társaságát és szexuális szolgáltatásait. Köztük volt egy most 60 éves, nevét eltitkolni vágyó nő is, akivel három évig randevúzott pénzért. Az elvált nő később idegösszeomlást kapott, mikor megtudta, kivel találkozgatott.