Újranyitottak néhány autós McDonald’s-t Franciaországban, mutatjuk a hihetetlen kocsisort – videó

Vágólapra másolva!
Órákig várakoztak Franciaország-szerte több McDonald's étteremnél is az autósok, akik egy hamburgert vagy sült krumplit szerettek volna venni a hosszú idő óta újra megnyitott gyorsétteremnél - írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.
Vágólapra másolva!

Bár még mindig érvényben van a kijárási tilalom, és az éttermek is zárva vannak Franciaországban, a McDonald's néhány éttermében hamburgert vagy sült krumplit már lehet venni, próba jelleggel ugyanis megnyitott pár McDrive az országban. Igaz, rendkívül sok idővel és türelemmel kell rendelkezni, mert több kilométeres kocsisorok alakultak ki az újonnan megnyitott gyorséttermeknél. A közösségi oldalak tele voltak fényképekkel, videofelvételekkel és hozzászólásokkal, volt, aki azt írta, hogy több mint három órát kellett várnia, mire sorra került és kiszolgálták.

Az amerikai gyorsétteremlánc kísérletképp újranyitotta 15 egységét, azon belül a McDrive autós szolgáltatást és a házhozszállítást. Az akció olyan sikernek örvendett, hogy szinte mindenhol hosszú sorok alakultak ki. A helyi lakosok azonban korántsem örültek ennyire, hiszen volt, akinek másik útvonalon kellett hazamennie a dugó miatt.

Egy férfi elmondta a Le Parisien napilapnak, hogy délután 5 órakor ment el vásárolni, és már akkor is nagy sor volt, de egyre több autó érkezett, és még este tíz órakor is nagyon sokan várakoztak.