Sorban állás miatt gyilkolták meg a tatabányai férfit

Vágólapra másolva!
A Tatabányán élő férfi csak egy sörért ment el a lakótelepi boltba, nem sokkal később egy férfi meggyilkoltra. A Blikk információi szerint az volt a bűne, hogy valaki előtt bement a boltba. A támadója már azzal megmenthette volna az életét, ha az oldalára fordítja.
Vágólapra másolva!

A férfi csak egy sörért ment be a lakótelepi kisboltba, majd amikor kijött az üzletből egy nyugdíjas rendőr felelősségre vonta,

mert szerinte neki kellett volna előbb bemennie az üzletbe, ahol egyszerre csak egy vásárló lehet bent.

A vita után Ferenc és a barátja egy kőfalhoz mentek, hogy megigyák az italukat. Közben a nyugdíjas felhívta a fiát és a férfi után küldte.

A két férfi verekedni kezdett, aztán Ferenc megütötte a támadóját, majd visszament a kőfalhoz.

"Oldalról érte az első ütés, majd amikor a földre zuhant, bevágta a fejét a kőfalba. Azonnal eszméletét vesztette, védekezni nem tudott, de a támadója tovább sorozta a fejét. Az egyik ütés eltörte az orrcsontját.

Feri nem halt meg azonnal, a vérében fekve fuldoklott, a támadója pedig meg sem próbált segíteni rajta.

Amikor az öcsém meghalt, a gyilkosa el akart menni, de a szemtanúk visszatartották." – mondta a Blikknek a férfi bátyja, Tibor.

Kiderült, hogy ha a gyilkosa az oldalára fordítja Ferencet, akkor még ma is élhetne. Nem az ütésektől halt meg, hanem úgy vérzett az orra hogy megfulladt.

Ferenc élettársa és fia az eset óta csak sír. A fiú a keresztanyjához ment, mert otthon minden az apjára emlékezteti. A nő egyedül gyászol a besötétített lakásban.

"Feri biztonsági őrként dolgozott, kedves, csöndes ember volt. Nagyon várta már a kisfiam májusi névnapját" – mondta lapnak Ferenc élettársa. A gyilkosság óta a nő mindennap visszamegy a fiával a tetthelyre és gyertyát gyújtanak.

– kérdezte Ferenc fia az anyjától.

A tettest a rendőrök elfogták, gyilkosság mellett segítségnyújtás elmulasztásáért is felelnie kell, így akár 20 évre is börtönbe kerülhet.

Frissítés: a rendőrség pontosítása szerint a férfi nem egy nyugdíjas rendőrrel veszett össze, valamint nem annak a fia a gyilkos. A támadó és férfi nem egy kisbolt előtti sorbaállás miatt veszett össze.