Letartóztatták a nőt, aki a belvárosban lányokat futtatott - videó

rendőrszalag, rendőrség
Vágólapra másolva!
Egy hónapra elrendelte a Budai Központi Kerületi Bíróság annak a nőnek a letartóztatását, akit egy budapesti belvárosi bordélyház üzemeltetésével, prostitúció elősegítésével gyanúsítanak. Ezt közölte a Fővárosi Törvényszék vasárnap.
Vágólapra másolva!

A 27 éves nő Budapest V. kerületében egy bérelt lakásban tartott fenn bordélyházat, ahol prostituáltakat foglalkoztatott. Ahogy tegnap írtuk, egy weboldalon hirdette a lányok bájait. Ezen különböző fantázianeveken regisztrált két 21, egy 19, valamint egy 25 és egy 26 éves nőt.

Kiderült, hogy a fiatal madam tartotta a kapcsolatot az ügyfelekkel, fizettek neki a lányok a szexuális szolgáltatásokért kapott díjból és a lakáshasználatért is napidíjat kért.

Csütörtöki elfogása és letartóztatása után a lakását is átkutatták a rendőrök. Megtalálták nála és lefoglalták azokat a telefonokat, amelyek a lányok nevéhez voltak megadva, emellett szexuális segédeszközöket is találtak. A kerületi nyomozók arra a füzetre is rábukkantak,

amelyben N. Adrienn pontos kimutatást vezetett a lakás költségeiről és arról is, hogy az adott napon melyik prostituált mennyi pénzt keresett.

A bérelt lakás mosókonyhájában egy bőröndben a nyomozók több borítékot is találtak, amelyben a lányok „fizetései" voltak előkészítve.

Forrás: Origo

A nő ellen prostitúció elősegítése miatt indult eljárás.

A nő letartóztatását a bűnismétlés veszélye miatt rendelte el a bíróság, ugyanis a bordélyházat is úgy működtette, hogy közben egy hasonló bűncselekmény miatt elrendelt bűnügyi felügyelet hatálya alatt állt.